Λέμε και καμιά μ@@@κία να περνάει η ώρα..

(Σκίτσο από,  http://greek-cartoons.blogspot.com/2010/09/edition.html )
Στις 30 Σεπ.2010 είχαμε αναρτήσει το άρθρο Επειδή γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας..ονόματα να μας πείτε, ονόματα κ. Μπεγλίτη και είχαμε ασχοληθεί με καταγγελίες του κ. Μπεγλίτη
Δείτε πιο κάτω στο VIDEO, απόσπασμα της ερώτησης του Βουλευτή του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Δημητρίου Παπαδημούλη προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, σχετικά με δεσμεύσεις για εξοπλιστικές και αμυντικές δαπάνες.
Η συζήτηση έγινε στην Βουλή στις 26 Οκτ. 2010.
Ζήτησε ο κ. Παπαδημούλης στοιχεία, ονόματα και ρώτησε τον κ. Μπεγλίτη, τι απέγινε με το θέμα.
Τον ρώτησε επίσης αν ο πρωθυπουργός του ζήτησε εξηγήσεις και διευκρινήσεις.
Φυσικά δεν πήρε απάντηση ο κ. Παπαδημούλης στα ερωτήματα που έθεσε και επανήλθε λέγοντας:
"Σ’ αυτά σας κάλεσα, κύριε Υπουργέ, να απαντήσετε και λυπάμαι γιατί η απάντησή σας είχε τόση σχέση με την αλήθεια σ’ αυτά, όση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο.
Ελπίζω στη δευτερολογία σας να μιλήσετε συγκεκριμένα γι’ αυτά. Γιατί ο κόσμος όταν ακούει μια τολμηρή δήλωση ενός Αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας, που λέει κατασκευασμένες αμυντικές ανάγκες, καριέρες, λεφτά, μίζες, περιμένει και τη συνέχεια, τις ενέργειες που θα γίνουν, ούτως ώστε αυτά να κοπούν με το μαχαίρι ή έστω να περιοριστούν δραστικά. Αλλιώς, αυτές οι κουβέντες θυμίζουν το γνωστό ανέκδοτο του λαγού με το λιοντάρι, «λέμε και καμιά ιστορία να περνάει η ώρα». Αλλά, αυτά αυτή την ώρα δεν πείθουν".
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ  VIDEO

Σχόλια