Αποκαλύπτουμε τον μυστικό δείπνο Σαμαρά

Παρά τις διαψεύσεις της Ρηγίλλης αποκαλύπτουμε τελικά την μεγάλη αλήθεια: Υπό άκρα μυστικότητα παρέθεσε δείπνο ο αρχηγός τη ΝΔ στους βασικούς μετόχους του Mega κ.κ. Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη, καθώς και σε λοιπούς προσκεκλημένους της παγκόσμιας οικονομικής και πολιτικής ελίτ.
Οι υψηλοί ξένοι προσκεκλημένοι έφθασαν με τα ιδιωτικά τους τζετ στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας. Με τεθωρακισμένα οχήματα μεταφέρθηκαν στον τόπο της συνάντησης, ο οποίος παραμένει ακόμη κρυφός και δεσμευθήκαμε να μην αποκαλύψουμε ποτέ, επειδή δεν πρόκειται να ξαναπάρουμε “αποκλειστικό”.
Ο Μπιλ Γκέιτς κατέφθασε πρώτος, γιατί ήθελε feedback από την πορεία των Windows 7 στην χειμαζόμενη ελληνική αγορά. Ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας, ήλθε όχι τόσο για τη συνάντηση, αλλά για να έχει την ευκαιρία να ξαναδεί τον κ. Δρούτσα, καθώς είχε κάποιες απορίες για την οριστική επίλυση του Μεσανατολικού που του ανέπτυξε ο  Έλληνας ΥΠΕΞ.
Ο τσάρος της Οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου είχε προσκληθεί, αλλά δε μιλάει με τον Μπιλ, που υπέγραφε μνημόνια με τον Αλογοσκούφη. Από τη ζοχάδα του θα φθάσει το έλλειμμα 23%, έτσι ώστε να μη το μπερδεύει με το ΦΠΑ.
Η παρουσία Ναϊτών Ιπποτών δεν επιβεβαιώνεται, ούτε αυτή των απογόνων των συντακτών των πρωτοκόλλων της Σιόν, παρά τη σχετική φημολογία που αναπτύχθηκε από διάφορα μπλογκς.
Τους καλεσμένους υποδέχθηκε ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, επειδή ως άνθρωπος του καλού κόσμου ήξερε πως να περιποιηθεί τους υψηλούς προσκεκλημένους. Αντιθέτως η αναπληρώτριά του κ. Βασιλική Τζότζολα που προέρχεται από μπας κλας λαϊκά στρώματα, αποκλείσθηκε στην κουζίνα.
Μετά τα ορεκτικά, οι υψηλοί καλεσμένοι την έπεσαν στη σφυρίδα, η οποία συνοδεύτηκε από πολλά κιλά παγωμένης ρετσίνας. Στη συνέχεια έσκασε το αγριογούρουνο με ένα μήλο στάρκιν  στο στόμα. Ελέχθησαν πολλά και τρομερά, τα οποία θα απασχολήσουν το έθνος τα επόμενα 30 χρόνια, αλλά οι σερβιτόροι είχαν ωτασπίδες και οι φρουροί της συνάντησης ήταν επιλεγμένοι από την ΜΚΟ «πίνω μπύρες, πίνω μπύρες, πίνω μπύρες». Εκτός από πιστοί έχουν και το σπάνιο πλεονέκτημα το επόμενο πρωί να μην θυμούνται τίποτα.
Τα περίφημα επτά σημεία
Παρά την μυστικότητα, ο Ελληνοαμερικάνος δαιμόνιος ρεπόρτερ του Antinews John Retsinas μπήκε στα άδυτα της συνάντησης και  κατέγραψε σε αδρές γραμμές τα επτά σημεία που αναφέρονται ως τα οριστικά συμπεράσματα της συνάντησης:
1. Ο Σαμαράς είναι του συστήματος. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι του επιθετικού συστήματος 4-3-3 με το δεξί και αριστερό χαφ να συγκλίνουν σε μια κίνηση τανάλια.
2. Το Ελληνικό θα γίνει μητροπολιτικό πάρκο Πληροφορικής με την ευγενική χορηγία της Microsoft.
3.Η επένδυση στον Αστακό δεν θα γίνει γιατί επελέγη τελικώς το Καβούρι.
4.Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα συγχωνευτεί σε μία τράπεζα την ΒΒ (Batiris Bank).
5. Το σίριαλ που τρέλανε τα μηχανάκια τηλεθέασης «Το Νησί» θα μεταδίδεται διακαναλικά, επειδή  αν δεν είσαι λεπρός δεν πειράζει που είσαι φτωχός.
6. Ο ΓΑΠ, γνωστός και ως Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου θα μετακομίσει στην Μινεζότα των ΗΠΑ, όπου θα εγκαινιάζει κάθε χρόνο το Φεστιβάλ της πιο Μεγάλης Κολοκύθας, διαγωνισμούς χοτ ντογκ και καλλιστεία για γελάδες λόνγκχορ. Κατόπιν επιμόνου αιτήματός του θα του επιτραπεί να μην πάρει μαζί του την μητέρα του για να χαλαρώσει ο άνθρωπος.
7. Ο Γεώργιος Καρατζαφέρης θα αναλάβει επιτέλους θυρωρός στην κεντροδεξιά πολυκατοικία της Ρηγίλλης, τώρα που η ΝΔ θα μετακομίσει στην Αμφιθέας και τα πρώην κεντρικά γραφεία της θα γίνουν μουσείο κεντροδεξιών απολιθωμάτων.
Η μυστική δήλωση
Όπως, τέλος, μας πληροφορεί ο δαιμόνιος ρεπόρτερ μας, ο κ. Σαμαράς υπέγραψε επίσης μια δήλωση του Ν.1599, με την οποία αποκηρύττει το κομουνισμό και τις παραφυάδες του, καθώς και οτιδήποτε κόκκινο, από κρασιά μέχρι την ομάδα του Πειραιά και τον εκπρόσωπο της ΝΔ.
Αυτό κρίθηκε αναγκαίο, επειδή ορισμένοι από τους συμμετέχοντες θεωρούσαν ότι ακολουθεί παρελκυστική πολιτική , με αποτέλεσμα να τους πιάνει η καρδιά τους και να βάζουν έναν τηλεοπτικό κονφερανσιέ ονόματι Νίκο Τρέμει να τους κερνάει κάθε βράδυ λεξοτανίλ για να συνέρχονται, επειδή τρέμουν τα σοβιέτ που λέγεται ότι ετοιμάζει ο Λαζαρίδης στα υπόγεια της Ρηγίλλης.
Να σημειωθεί μάλιστα ότι η αναφορά και του εκπροσώπου της ΝΔ στην δήλωση Σαμαρά, θεωρήθηκε επιβεβλημένη, επειδή ο Αμπντάλα είχε ενοχληθεί που ο κ. Μπόμπολας τον αποκαλούσε  “Κόκκινο Πάνο”. “Κομμουνιστής είναι;» ακούστηκε να ρωτάει τον κ. Βαρδή που είχε πλησιάσει τον Μπιλ μπας και καταφέρει να κάνει καμιά δουλειά στα ηλεκτρονικά τώρα που η Βουλή έκλεισε στην φυλακή τον αιώνιο αντίπαλό του, τον Σωκράτη, ύστερα από τις δραματικές αποκαλύψεις του βουλευτή Π. Καμένου.
Ήταν η κίνηση ματ του Σαμαρά. Το σύστημα ανακάθισε ανακουφισμένο στις αναπαυτικές πολυθρόνες και στη συνέχεια η συζήτηση χωρίς εξάρσεις πήγε στα τετριμμένα θέματα του χρέους, της ανεργίας και του πληθωρισμού.
Ρεπορτάζ: John Retsinas
Rewriting: FX-MO

Σχόλια

  1. ΑΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣΤετ Οκτ 20, 04:11:00 μ.μ. 2010

    ...Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΝΙΟΤΕ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ.... ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΠΟΥΡΔΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.