Β. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΕΣΕΙΣ εθνικά συμφέρουσες και όχι ΤΥΦΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Β. Παπαγεωργοπουλος: Καθώς έβλεπα το Σάββατο τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να υποδέχονται με  ιδιαίτερες τιμές τον Πρωθυπουργό της Κίνας και να υπογράφουν διμερείς συμφωνίες, το μυαλό μου γύρισε ενάμιση χρόνο πίσω όταν ο κύριος Γ. Παπανδρέου δήλωνε ότι δεν θέλει να έχουμε καμία σχέση με την Κίνα στο θέμα της αξιοποίησης των λιμανιών του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, όταν συγκεκριμένοι βουλευτές, συνδικαλιστές και υποψήφιοι σήμερα στις Αυτοδιοικητικές εκλογές προσπαθούσαν να σπάσουν την είσοδο του λιμανιού της πόλης μας για να σταματήσουν τη συνεργασία Ελλάδος-Κίνας, κάτι το οποίο δυστυχώς πέτυχαν ειδικά για τη Θεσσαλονίκη.
Από την άλλη την πλευρά νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος που ο Δήμος Θεσσαλονίκης άνοιξε προ δεκαετίας τον δρόμο της συνεργασίας με την Κίνα!
Είναι χαρακτηριστικό ότι η παράταξη της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» προχώρησε σε αδελφοποίηση και άμεση συνεργασία σε όλους τους τομείς με τρείς τεράστιες κινεζικές πόλεις, και συγκεκριμένα το Τιαντσίν (12 εκατ.κάτοικοι), Σενγιάγκ (10 εκατ.κάτοικοι), Ντονγκουάν (8 εκατ.κάτοικοι)!

Αυτή είναι η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.
ΕΡΓΑ και ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.
ΘΕΣΕΙΣ εθνικά συμφέρουσες και όχι ΤΥΦΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Σχόλια