Κ. Αγοραστός: «Σε 90 ημέρες θα «εξαφάνιζε» ο κ. Παπατόλιας τη γραφειοκρατία το 2006»


ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: «ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ...»

 «Γιατί μιλά απαξιωτικά για τους βουλευτές όταν τόσο ο ίδιος όσο και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων ήταν υποψήφιοι βουλευτές αλλά απέτυχαν να εκλεγούν;»

«Αντί άλλης απάντηση στον απερχόμενο νομάρχη Μαγνησίας, κομματικό στέλεχος και αποτυχόντα υποψήφιο βουλευτή κ. Παπατόλια, υπενθυμίζουμε τι έγραψε ο τύπος της Μαγνησίας αποτιμώντας τη θητεία του: «Η νομαρχία έχασε τον συντονιστικό της ρόλο, δημιούργησε αδικαιολόγητες εχθρότητες και ζημίωσε το νομό».
Αυτό τονίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή του:
«Οι πολίτες της Μαγνησίας τον ξέρουν. Επειδή, όμως, οι πολίτες της Λάρισας, της Καρδίτσας και των Τρικάλων δεν τον ξέρουν, επισημαίνουμε ότι το 2006 ο κ. Παπατόλιας είχε υποσχεθεί πριν τις νομαρχιακές εκλογές εκτός των πολλών άλλων και τα εξής:
-Μείωση της ανεργίας μέσω του Γραφείου Εύρεσης Εργασίας
-Και πάταξη της γραφειοκρατίας τις πρώτες 90 ημέρες!
Όποιοι, λοιπόν, θέλουν να διαπιστώσουν την αν-αξιοπιστία αυτών που υπόσχεται τώρα, μπορούν να πάνε στη νομαρχία Μαγνησίας και να ρωτήσουν:
-Αν επί των ημερών του μειώθηκε ή αυξήθηκε η ανεργία;
-Κι αν πάταξε τη γραφειοκρατία τις πρώτες 90 ημέρες της θητείας του – στη Μαγνησία περιμένουν ακόμη…
Στη Μαγνησία είναι γνωστά τα λόγια και οι ημέρες του – έργο δεν έχει κάνει...
Όπως επίσης είναι ευρέως γνωστό ότι ο απερχόμενος νομάρχης έχει συγκρουστεί με βουλευτές, δημάρχους, Επιμελητήρια, ΤΕΔΚ, άλλους φορείς.
Στη Λάρισα πάλι είναι γνωστό ότι έστειλε προσκλήσεις για σύσκεψη στη νομαρχία Λάρισας χωρίς να έχει ενημερώσει τον οικοδεσπότη νομάρχη Λάρισας!
Στη Δυτική Θεσσαλία είναι γνωστό ότι το 2008 ως νομάρχης Μαγνησίας δήλωνε τη «ρητή αντίθεσή» του στη διάσπαση των αθλημάτων των Μεσογειακών Αγώνων σε Καρδίτσα και Τρίκαλα, δηλαδή ήθελε να αποκλείσει τη Δυτική Θεσσαλία από τους αγώνες, θέση που άλλαξε αίφνης το 2010 όταν προαλειφόταν για υποψήφιος περιφερειάρχης.
Τον καλέσαμε δημόσια να τοποθετηθεί: ποια είναι η πραγματική του θέση για τον τόπο τέλεσης των αγωνισμάτων των Μεσογειακών Αγώνων: Αυτή που έλεγε το 2008 ή το 2010;
Δεν απάντησε. Χρειάζεται άλλη απόδειξη της αναξιοπιστίας του;
Τον καλέσαμε δημόσια να απαντήσει ποια ήταν τα αποτελέσματα της δέσμευσής του για την πάταξη της γραφειοκρατίας σε 90 ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του.
Δεν απάντησε. Χρειάζεται άλλη απόδειξη της αναξιοπιστίας του;
Τον καλέσαμε δημόσια να απαντήσει για το κόστος και τα αποτελέσματα του Γραφείου Εύρεσης Εργασίας, που τόσο βιαστικά έσπευσε να ανακοινώσει, παίζοντας με την αγωνία ανέργων και απολυμένων. Μειώθηκαν ή αυξήθηκαν οι άνεργοι και οι απολυμένοι στη Μαγνησία επί των ημερών του;
Δεν απάντησε. Χρειάζεται άλλη απόδειξη της αναξιοπιστίας του;
Για την ταμπακιέρα δεν λέει ούτε κουβέντα. Αντίθετα, καταφεύγει σε τερατολογίες και ψεύδη που όχι μόνο δεν πείθουν κανένα αλλά αποκαλύπτουν το πραγματικό του πρόσωπο.
Και μία επισήμανση: Ο κ. Παπατόλιας ασχολήθηκε με την αυτοδιοίκηση αφού πρώτα επιδίωξε χωρίς να καταφέρει την εκλογή του στη Βουλή των Ελλήνων στις εκλογές του 2000.
Επίσης, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων του συνδυασμού του ήταν υποψήφια βουλευτής στις εκλογές του Οκτωβρίου 2009.
Γιατί άραγε δεν την προσφωνεί ως «αποτυχούσα υποψήφια βουλευτή» Γιατί μιλά απαξιωτικά για τους βουλευτές όταν και ο ίδιος και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης βουλευτές θέλησαν να εκλεγούν αλλά δεν τα κατάφεραν;»

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.