«Τις υποσχέσεις του 2006 που δεν υλοποίησε εξήγγειλε και φέτος στη Ζαγορά ο κ. Παπατόλιας»

Έκοψε την κορδέλα σε δρόμο που λειτουργεί μόνο ως… καλοκαιρινός!»

«Σε αλήστου μνήμης εποχές επιχειρεί να γυρίσει την Θεσσαλία ο κυβερνητικός υποψήφιος και… εισπράκτορας του Μνημονίου κ. Παπατόλιας με τις προεκλογικές του τακτικές», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ενωτικός συνδυασμός «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον κ. Κώστα Αγοραστό.
Σε ανακοίνωση του συνδυασμού επισημαίνονται αναλυτικά τα εξής:
«Πιστό αντίγραφο» των στελεχών της κυβέρνησης που τον στηρίζει, οι οποίοι επισκέφθηκαν τελευταία τη Θεσσαλία, προβάλλοντας σε επανάληψη εξαγγελίες και δεσμεύσεις για μεγάλα έργα που αδυνατούν να προωθήσουν, έτσι και ο κ. Παπατόλιας στη Μαγνησία, για την οποία με τις …πρωτοβουλίες του απλά παρέτεινε τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών, δεν διστάζει να βγάζει λόγους για έργα που δεν κατόρθωσε να προωθήσει.
Όπως από τη Ζαγορά, όπου ο κ. Παπατόλιας δίχως την παραμικρή αναστολή παρείχε «ξαναζεσταμένες» δεσμεύσεις στους κατοίκους για την προτεραιότητα που προσδίδει σε έργα, όπως ο περιφερειακός Ζαγοράς, η παράκαμψη του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου και το οδικό κύκλωμα Πηλίου.
Έργα βαλτωμένα επί της θητείας του, για τα οποία κατ’ επανάληψη παρείχε υποσχέσεις, αλλά χωρίς τελικά αντίκρισμα, στους πολίτες ότι θα τα προωθήσει και θα τα παραδώσει σε χρήση για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Πηλίου και για την ανάπτυξη των περιοχών.
Και όμως με φόντο το ημιτελές έργο του Χάνια-Κισσός, το παγκόσμιο σε πρωτοτυπία έργο που διασχίζει τις πίστες ενός Χιονοδρομικού Κέντρου και λειτουργεί μόνο ως καλοκαιρινό (!) και του οποίου την κορδέλα των εγκαινίων έσπευσε να κόψει ως νομάρχης, τολμά να παρουσιάζει την παράκαμψη του Χιονοδρομικού ως πρώτης προτεραιότητας για την παράταξή του.
Το ίδιο και για τον περιφερειακό Ζαγοράς, που καρκινοβατεί από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στο οποίο επίσης έβαλε τη «σφραγίδα» της απραξίας του, αλλά και για το οδικό κύκλωμα Πηλίου, όπου τα «θα» του κ. Παπατόλια …ζαλίστηκαν στις στροφές και έπεσαν στο κενό.
Οι εποχές του Μαυρογιαλούρου πέρασαν ανεπιστρεπτί, όμως, ο κυβερνητικός υποψήφιος δεν λέει να το κατανοήσει. Και δυστυχώς για τον ίδιο συνεχίζει να τάζει στους πολίτες «λαγούς με πετραχήλια», αγνοώντας ότι έχει γράψει ήδη την ιστορία του…»




Σχόλια