Έρχεται το Nickelodeon και η Ντόρα η πολιτική εξερευνήτρια !!!

Έρχεται το Nickelodeon,το δημοφιλέστερο κανάλι κινουμένων σχεδίων και παιδικών σειρών, είναι η πρώτη επιλογή των «μικρών» τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο μετά το Disney Channel.
Από 3 Σεπτεμβρίου όλοι, μικροί και μεγάλοι, μπορείτε να βλέπετε αγαπημένα κινούμενα σχέδια και νεανικές σειρές κάθε μέρα, όλη μέρα! Ο Μπομπ Σφουγγαράκης, η Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια, ο Ντιέγκο, οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης, η iCarly, οι Drake & Josh και πολλοί άλλοι ακόμα.
Το κανάλι θα εκπέμπει από 3/9 στη συχνότητα 35 UHF από Υμηττό και 54 ψηφιακά από Αίγινα. Και σύντομα θα θα ανέβει στην πλατφόρμα της Nova.


Σχόλια:
Η Ντόρα η πολιτική εξερευνήτρια αναμένεται να κλέψει καρδιές....

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.