Το ΠΑΣΟΚ δεν θα ηττηθεί με επίδειξη ανωτερότητας και καλούς τρόπους


Η παρατήρηση των πολιτικών εξελίξεων οδηγεί πλέον στο συμπέρασμα  ότι ένας αριθμός ετερόκλητων συμφερόντων έχει  ως στόχο αρχικά  την πολιτική αποδυνάμωση της Νέας Δημοκρατίας
Αυτό το ευθυγραμμισμένο αντινεοδημοκρατικό μπλόκ αποτελείται:
Από το Πασόκ: Τα σκληρά οικονομικά μέτρα συντελούν στην εκλογική αιμορραγία του Πασόκ λόγω της  διάρρηξης  των παραδοσιακών κοινωνικών συμμαχιών που είχε συνάψει. Η απομόνωση της ΝΔ  αποτελεί μονόδρομο για την επιβίωση του, αφού το καθιστά αυτόματα την  μόνη αξιόπιστη πρόταση εξουσίας.Θα αποτελέσει τον μονόφθαλμο που βασιλεύει σε  κατακερματισμένους και αδύναμους πολιτικά αντιπάλους.
Απο την οικογένεια Μητσοτάκη και τα συμφέροντα που στοιχίζονται πίσω της: Η συντριπτική ήττα  του Μητσοτακισμού στις εσωκομματικές εκλογές, κλείνει οριστικά την πόρτα αναρρίχηση της στην κορυφή της πολιτικής πυραμίδας δια μέσου της ΝΔ. Μοιραία η πολιτική της επαναφορά περνάει μέσα από την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα.Για να έχει σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας το νέο εγχείρημα  πρέπει να γίνει παράλληλα με την  πολιτική αποσύνθεση της ΝΔ. Για αυτό δεν βιάζονται να κάνουν νέο κόμμα. Περιμένουν πρώτα να αποδώσει ο συντονισμένος πόλεμος και μετά να υποδεχθούν τους ζαλισμένους  νεοδημοκράτες.
Τον Καρατζαφέρη και το ΛΑΟΣ,  αφού η σκύλευση ενός  μικρού  κομματιού  από την  πολιτική  προίκα της ΝΔ αρκεί για να παραμείνουν ζωντανοί και βιώσιμοι.
Το ΔΝΤ και εξωγενείς παράγοντες που  θέλουν να ασκήσουν καθολικό έλεγχο τόσο στην οικονομία όσο και στην ελληνική πολιτική ζωή και κοινωνία. Είναι πρόσφατη εξάλλου η απογοήτευση του ΔΝΤ απο τη ΝΔ και η ικανοποίησή του απο τη Ντόρα και ΛΑΟΣ
Είναι προφανές ότι οι δανειστές της χώρας θα ήταν ευτυχισμένοι αν η μόνη φωνή αντίστασης προέρχονταν από την  χαμηλής επιρροής αλληλοσπαρασόμενη  ελληνική Αριστερά.
Με ένα καθολικό μέτωπο αγιοποίησης του ΔΝΤ και εξάσκησης ψυχολογικής πίεσης μέσω εκβιασμών στον πληθυσμό πετυχαίνουν με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια.
Και τα δανεικά τους θα πάρουν πίσω βάζοντας την απεχθέστερη δυνατή φορολογία και τις κοινωνικές αντιδράσεις ελαχιστοποιούν.
Το τελευταίο που θα ήθελαν θα ήταν μια κυβερνητική αλλαγή αφού στο πρόσωπο του Παπανδρέου έχουν βρεί τον ιδανικό ιμάντα μεταβίβασης και εκτέλεσης των εντολών τους.
Πίσω από τα ξένα οικονομικά συμφέροντα έχουν  στοιχηθεί και τα κρατικοδίαιτα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επιχειρηματίες που τα ελέγχουν.
Ένα μέρος από τα κερδιζόμενα από την φοροεισπρακτική επιδρομή  θα επιστρέψει και στους ίδιους μέσα από τα δημόσια έργα , αμυντικές δαπάνες  συντηρώντας τις επιχειρήσεις τους.
Ο στόχος της αποδυνάμωσης της ΝΔ εξυπηρετείται άμεσα μέσα από δύο κινήσεις:
Από την εκλογικής της αποτυχία στις εκλογές του Νοεμβρίου και από τον πολιτικό διασυρμό του Καραμανλή πηγαίνοντας  τον από εξεταστική σε εξεταστική και από προανακρατική σε προανακριτική επιτροπή σμπαραλιάζοντας την ηθική της αξιοπρέπεια.
Για την αποτυχία της ΝΔ βλέπουμε ότι έχουν επιστρατευτεί όλα τα δυνατά μέσα:
Σύμπραξη Πασόκ και ανύπαρκτου κόμματος Κουβέλη.
Υποστήριξη Τατούλη από Πασόκ Λαος Μπακογιάννη στην Πελλοπόνησο.
Υποστήριξη Μπουτάρη από Πασόκ, Κουβέλη, Μπακογιάννη.
Διχοτόμηση της ΝΔ στην Κρήτη.
Κάθοδος Μαντούβαλου στον Πειραιά.
Απαξίωση της υποψηφιότητας Κικίλια πριν καν ανακοινωθεί.
Για το στήσιμο των διώξεων Καραμανλή είναι προφανές μετά την κατάθεση Πελέκη ότι θα χρησιμοποιηθούν πολιτικά πρόσωπα που έχουν απομακρυνθεί από το κόμμα και που κατά διαβολική σύμπτωση έχουν στενές προσωπικές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη.
Μπροστάρης στην δημιουργία κλίματος ενοχοποίησης του Καραμανλή ο Καρατζαφέρης με τα πρωτοπαλίκαρα του που ήδη προεξόφλησαν την ενοχή του και την είσοδο του στην φυλακή.
Αναρωτιέμαι αν  στη ΝΔ έχουν αντιληφθεί την θηλιά που ετοιμάζονται να της περάσουν.
Υπάρχουν  αγωνιστικές εφεδρείες και στελέχη  που θα αποκαλύψουν τις συνωμοσίες και θα ξεσκεπάσουν τους πολιτικούς μασκαράδες Καρατζαφέρη Μπακογιάννη.
Υπάρχουν στελέχη που θα κινητοποιήσουν και θα εμπνεύσουν τους οπαδούς όπως στις εκλογές του προηγούμενου Νοεμβρίου.
Ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει δεν κερδίζεται με χαμόγελα, επίδειξη  ανωτερότητας και καλούς τρόπους.
Και όπως έχει ξαναγράψει το Antinews, η ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία του συστήματος ΠΑΣΟΚ και των εξαπτέρυγών του στην πολιτική, την κοινωνία και τα ΜΜΕ δεν αντιμετωπίζεται με αβρό κοινοβουλευτισμό.
Αν ο Σαμαράς  δεν εγκαινιάσει μια ριζοσπαστική, για τα δεδομένα της σημερινής ΝΔ, δράση, θα καταστεί κι αυτός μέρος του προβλήματος, ο ριζοσπαστικός μέχρι στιγμής πολιτικός λόγος του θα ξεπεραστεί απο τη νέα πραγματικότητα.
Οι μεγάλοι ηγέτες δεν περιμένουν την σειρά τους. Τολμούν να συγκρουστούν για να κάνουν το όραμά τους πράξη.
Για να μείνει η κυβέρνηση ΓΑΠ ένα επώδυνο αλλά σύντομο ιστορικό διάλειμμα.
Άρης Α.
ΥΓ. Ως τελικό όπλο θα χρησιμοποιηθεί η ενεργοποίηση των δούρειων ίππων που έχουν παραμείνει εν υπνώσει μέσα στο κόμμα και θα περιδιαβαίνουν τα μέσα ενημέρωσης επεξηγώντας πόσο απογοητευμένοι είναι από τις επιδόσεις της παράταξης σπέρνοντας την σύγχυση στις γραμμές του κόμματος

Σχόλια