Αμέσως να παρθούν μέτρα για να σωθούν οι επιχειρήσεις

Με την άποψη του Αντώνη Σαμαρά ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει δημοσιονομική ευταξία, χωρίς να υπάρξει ταυτόχρονα και ανάπτυξη, συμφώνησε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας Δημήτρης Ασημακόπουλος.
«Δημοσιονομική ευταξία και ανάπτυξη είναι οι δύο όψεις ενός νομίσματος» τόνισε, μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ν.Δ., ο κ. Ασημακόπουλος. «Γι’ αυτό, πρέπει αμέσως να παρθούν μέτρα, για να σωθούν οι επιχειρήσεις τώρα, σήμερα. Έτσι ώστε να υπάρξει αύριο. Να υπάρξουν καλύτερες επιχειρήσεις για το αύριο. Αλλά, για να γίνει αυτό, πρέπει να έχουμε τις επιχειρήσεις του σήμερα» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, ο οποίος τόνισε στον κ. Σαμαρά πως η πραγματική οικονομία, οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις λυγίζουν επικίνδυνα κάτω από τη σημερινή κατάσταση.
Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σχεδιάζει να ανακοινώσει ένα πακέτο τριών δισεκατομμυρίων ευρώ για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις και ερωτηθείς εάν θα ήταν ικανοποιημένος από μια τέτοια κίνηση, ο κ. Ασημακόπουλος απάντησε:
«Όλα αυτά τα μέτρα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Αρκεί να είναι γρήγορα, να μην έχουν γραφειοκρατία, έτσι ώστε να γίνουν, το συντομότερο δυνατόν, αποδεκτά από τις επιχειρήσεις».

http://www.apogevmatini.gr/?p=94150

Σχόλια