Ξύπνα Έλληνα...

Διαβάστε απόσπασμα του άρθρου, “Ένα ταχύρρυθμο μάθημα στη διαχείριση κρίσεων” , του ΥΠΟΙΚ κ. Παπακωνσταντίνου, στο περιοδικό Banker
Η ελληνική κρίση λειτούργησε σαν ξυπνητήρι για όλη την Ευρώπη. 
Η αντίδραση ήταν αρχικά διστακτική, αλλά στο τέλος τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα έδειξαν μια αξιοσημείωτη δυνατότητα να προσαρμόζονται σε πολύ γρήγορα μεταβαλλόμενες συνθήκες και να μεταβάλλουν πάγιες πρακτικές. Η κρίση δεν έχει σε καμία περίπτωση τελειώσει. 
Έχει όμως, ανοίξει μια συζήτηση για να συμπληρωθούν τα κομμάτια που λείπουν στο ευρωπαϊκό παζλ, με σκοπό να ολοκληρώσει και να ενισχύσει ολόκληρο το ευρωπαϊκό σύστημα οικονομικής διακυβέρνησης.
Σχόλιο:
Σε λίγο θα μας πείτε κ. Παπακωνσταντίνου, ότι αφού πρώτα αφυπνίσατε-ξυπνήσατε την Ευρώπη, μετά την σώσατε κι όλας.
Έλεος..
Γιατί δεν λέτε ότι σας πήρε 7 μήνες για καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει, έτσι τουλάχιστον διατείνεστε ...
Σας πήρε 7 μήνες για να ξυπνήσετε απ το λήθαργο, τον βαθύ ύπνο και την απραξία.
Το καμπανάκι και το ξυπνητήρι χτύπαγε από πέρυσι, χτύπαγε, χτύπαγε αλλά κάνατε ότι δεν το ακούγατε..
Όλοι το άκουγαν εκτός από εσάς.
Και δεν φτάνει αυτό τώρα που "ξυπνήσατε", αρχίσατε να μας μιλάτε για ευρωπαϊκό παζλ και για οικονομική διακυβέρνηση....
Ξύπνα Έλληνα..

Σχόλια

  1. Γεια σου ρε αριστο που εισαι ξυπνιος απο περυσι, αλλα προσεχε μην σε φαει η αυπνια και δεν βλεπεις καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.