Ροντούλης: κ. Παπατόλια είστε άσχετος και αδιάβαστος...

Άναψαν για τα καλά τα αίματα, στο debate του ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV (21 Σεπ.2010).
Το θέμα αφορούσε τις αρμοδιότητες της αιρετής περιφέρειας.
Ο κ . Ροντούλης βουλευτής του ΛΑΟΣ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, αναφερόμενος στον έτερο υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Παπατόλια, λέει μεταξύ άλλων:

- Ο αγρότης, ο παραγωγός δεν πρέπει να ψηφίσει για περιφερειάρχη έναν άνθρωπο που δεν ξέρει τα στοιχειώδη..
- Είστε ψεύτης...
- Είστε άσχετος και αδιάβαστος
- Πολύ μπλα, μπλα και ουσία μηδέν...
- Να μάθετε να διαβάζετε
- Να ζητήσετε συγγνώμη
Μάταια προσπαθούσε να παρέμβει ο συντονιστής της εκπομπής και να εκτονώσει την κατάσταση,
Τελικά οι διαφημίσεις έσωσαν την κατάσταση...
Δείτε το video


Σχόλια

  1. Χωρίς να υποστηρίζω βεβαίως τον κύριο Ροντούλη, τον συγχαίρω που ξεφτίλισε δημόσια τον Παπατόλια. Ο υποψήφιος κύριος Παπατόλιας λόγω του υπέρμετρου εγωισμού του και της φιλαυτίας του νομίζει πως, επειδή υποστηρίζεται από το κυβερνόν κόμμα, είναι ο άρχοντας της Θεσσαλίας. Είναι άκρως όχι μόνο ακατάλληλος αλλά και επικίνδυνος για τη θέση του περιφερειάρχη και η ενδεχόμενη εκλογή του θα σημαίνει:
    α)όχι ένωση αλλά διάσπαση της Θεσσαλίας καθώς αναμοχλέυει πάθη και προκαλεί μίση μεταξύ των πολιτών των τεσσάρων Νομών.
    β) θα είναι ο λόγος που οι υπόλοιποι Θεσσαλοί θα θυμηθούν πως οι Βολιώτες είναι "Αυστριακοί" και αυτό θα τους κάνει μισητούς απέναντι στους υπολοίπους.
    γ) Θα είναι ο εκφραστής του Μνηνομίου στη χειρότερη εκδοχή του ως πειθίνιο εκτελεστικό όργανο της Δοσίλογης κυβέρνησης
    Συμπέρασμα: "Μαυρίστε" τον κύριο Παπατόλια, δεν αξίζει την ψήφο των Θεσσαλών. Φίλοι Βολιώτες μην επιτρέψετε σ' αυτόν τον κύριο να σας αμαυρώνει στην ιστορία μόνο και μόνο επειδή κάποιος πρόγονός του ξεχειμώνιαζε εκεί με τα πρόβατά του.
    Αγαπητοί βλαχόφωνοι μην τον υποστηρίξετε θεωρώντας τον ομόφυλό σας, σκεφτείτε απλώς πως δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθεί με τα προβλήματα των ορεινών βλαχόφωνων χωριών των Τρικάλων, όπως άλλωστε δεν ασχολήθηκε και η κυβέρνηση που εκπροσωπεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.