To με συνταγή Μητσοτάκη, σχέδιο αποστασίας της Ντόρας .....βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη!


Μόνο τυχαίος δεν είναι ο τίτλος "Ν.Δ: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα" του σημερινού Βήματος για τις αποχωρήσεις βουλευτών της Ν.Δ προς το στρατόπεδο της Ντόρας. Το σχέδιο έχει καταρτισθεί πριν από αρκετούς μήνες (άλλωστε γι αυτό δεν αποχώρησαν ομαδικά όταν διαγράφτηκε η κυρία) με σκοπό να δημιουργηθεί πρόβλημα στην Ν.Δ και στον Αντώνη Σαμαρά, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου. Το ότι Μαρκογιαννάκης, Κοντογιάννης , Μητσοτάκης, Γιαννόπουλος, Μπεκίρης και μερικοί ακόμα περίμεναν ή περιμένουν το παρασύνθημα της ψηλής για να φύγουν είναι γνωστό τοις πάσι....
Το θέμα είναι το πόσο οι Έλληνες είναι διατεθειμένοι να ψηφίσουν αυτούς που με την θετική ψήφο τους υπέρ του μνημονίου της Τρόικας, έβαλαν ταφόπλακα στα όνειρά τους και στα όνειρα των παιδιών τους.
Το προβοκατόρικο δημοσίευμα του Βήματος έχει ως εξής:
ΝΔ: ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα
Ανοίγει ο δρόμος και για άλλες αποχωρήσεις από τη ΝΔ μετά τη διαγραφή του βουλευτή Χανίων κ. Χρ. Μαρκογιαννάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν αρχίσει να σκέφτονται την έξοδο καθώς διαφωνούν με κεντρικές επιλογές της ηγεσίας ενώ θεωρούν ότι δεν λαμβάνονται υπόψη οι διαφορετικές απόψεις και αισθάνονται ότι ασφυκτιούν. Το μήνυμα της Ρηγίλλης είναι ότι οι διαφοροποιήσεις στις επιλογές του κόμματος για τις εκλογές του Νοεμβρίου δεν θα γίνουν ανεκτές, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά και άλλες διαγραφές εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.

Την ίδια στιγμή η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη τηρεί σιγήν ιχθύος. «Δεν στήνει αντάρτικα, καθώς πλέον είναι ανεξάρτητη βουλευτής» τονίζουν συνεργάτες της, αλλά δεν αρνούνται ότι παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον δύο στελέχη που έχουν στο παρελθόν εκδηλωθεί υπέρ της κυρίας Μπακογιάννη και τα οποία μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι κοντά στην έξοδο.
Ο ένας είναι ο βουλευτής Φθιώτιδος κ. Αθ. Γιαννόπουλος, ο οποίος φέρεται να εξετάζει σοβαρά την προοπτική να κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, όπως και το να αποχωρήσει από τη ΝΔ. Ο άλλος είναι ο κ. Γ. Κοντογιάννης . Ο βουλευτής Ηλείας είχε βολιδοσκοπηθεί από τη Ρηγίλλης ως πιθανός υποψήφιος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.
Ωστόσο έπειτα από τις αρχικές συζητήσεις που έγιναν ο κ. Κοντογιάννης έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του διότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην ανακοίνωσή του αν θα είναι ή όχι υποψήφιος.
Εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Κοντογιάνννης έχει αποσύρει την υποψηφιότητά του, την ώρα που η Ρηγίλλης μάλλον εξετάζει άλλες λύσεις καθώς το όνομα του βουλευτή Ηλείας «δεν πήγε καλά και σε δημοσκοπήσεις που έγιναν» όπως σημειώνουν κομματικές πηγές.....


http://online-pressblog.blogspot.com/2010/08/to_21.html

Σχόλια

  1. Ο Αντωνης θα πληρωσει το τιμημα της δικής του αποστασιας το 93. Αν νομιζε οτι θα ξεμπλεκε με την 'αγια οικογενεια' με μια απλη διαγραφη της Ντορας ειναι οικτρα γελασμενος. Τωρα γινεται φανερο το λαθος του εθναρχη να βαλει στο κομμα το Μητσοτακεικο το 80, εν οψει της τοτε προεδρικης εκλογης. Δυστυχως τα λαθη παντα πληρωνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑποσταΣΙΑ δεν έλεγαν το 1965 ;
    Η διαφορά είναι ότι τώρα ο λαός είναι εξοργισμένος από τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, από τις απολύσεις και την ανεργία, από τους νέους φόρους και η οργή του θα ξεσπάσει πάνω
    στο Μητσοτακέικο, που θα θεωρηθεί συνυπαίτιο του ΔΝΤ...
    Ειδικότερα στη Κρήτη, οι νέοι φόροι και τα νέα μέτρα αναμένεται να πλήξουν ακόμα περισσότερο τον τουρισμό, το κλείσιμο επιχειρήσεων, την ραγδαία αύξηση της ανεργίας και την πώληση των κρητικών προϊόντων, αφού δεν θα υπάρχει ρευστό.
    Σε όλη τη Κρήτη και στα νησιά του Αιγαίου υπάρχει αγανάκτηση ενάντια στους πολιτικούς του Μνημονίου,ενώ αρκετοί πιστεύουν ότι ήταν λάθος της Κυβέρνησης να ανοίξει μέτωπο με τους φορτηγατζήδες μέσα στο καλοκαίρι,στη τουριστική σεζόν.Αγανάκτηση υπάρχει στη Κρήτη για την τιμή της βενζίνης που αναμένεται να φτάσει τα 2 ευρώ, τη στιγμή που η Μύκονος,ως "παραμεθόρια",έχει έκπτωση ! Κοινώς, αναμένεται μεγάλη κατάρρευση της οικονομίας στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, λόγω της οικονομικής ύφεσης και των μέτρων της κυβέρνησης, τα οποία στηρίζονται έμμεσα από την Ντόρα και τους συνεργάτες της ( Κιλτίδη, Τατούλη και Μαρκογιαννάκη ),ενώ η αγανάκτηση των πολιτών έχει φτάσει και στα γραφεία εκείνων των βουλευτών που φημολογείται ότι θα φύγουν για να στηρίξουν,έμμεσα, την Ντόρα και το καταποντιζόμενο κυβερνών κόμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΔ = ΠΟΛΑΝ + ΔΗΑΝΑ + ΚΕΠ + ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ - ΝΤΟΡΑ - ΛΑΟΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.