Ά. Διαμαντοπούλου: “Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών που διορίζονται και δεν αποδέχονται το διορισμό τους...."























Ά. Διαμαντοπούλου: “Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών που διορίζονται και δεν αποδέχονται το διορισμό τους, αυτό συμβαίνει και με τους αναπληρωτές…»
Τη δήλωση αυτή έκανε η Υπουργός Παιδείας κ.Άννα Διαμαντοπούλου στο ΣΚΑΪ και την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου.

Καυστικό το σχόλιο της ιστοσελίδας
alfavita.gr "Τα ίδια ψέμματα ακούμε χρόνια και χρόνια. Άλλοτε για τα κενά φταίνε οι επαπειλούμενες κυήσεις, τώρα οι εκπαιδευτικοί δήθεν διορίζονται και δεν αποδέχονται το διορισμό τους.

Κυρία Διαμαντοπούλου η alfavita.gr γνωρίζει χιλιάδες αδιοριστους εκπαιδευτικούς που δέχονται να τους διορίσετε στα Ιμια, στη Ρω, στα Ψαρά ή όπου αλλού θέλετε.

Ξεχάσατε κυρία Υπουργέ ότι εδώ και αρκετά χρόνια χιλιάδες δάσκαλοι, νηπιαγωγοί και καθηγητές άφησαν οικογένειες, γονείς, φίλους και όργωσαν τη σχολική εκπαίδευση από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη και από τους Παξούς μέχρι τη Χάλκη με μισθούς - φιλοδωρήματα;

Ποιοι τα τελευταία χρόνια κάλυπταν τα κενά χωρίς καμία υποστήριξη από την πολιτεία σε όλη την ελληνική γη, σε ορεινά χωριά και κωμοπόλεις;

Γιατί προσβάλετε έτσι τη νοημοσύνη της εκπαιδευτικής κοινότητας;"

Δείτε το βίντεο με τα αποσπάσματα της συνέντευξης και ολόκληρη τη συνέντευξη της Υπουργού στο
http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=204115

Σχόλια