Πίσω έχει το φρουτάκι την ουρά

Θα θυμάστε ίσως ότι η Ευρωπαϊκή Ένωσις, που μοχθεί όχι μόνο για την ευημερία αλλά και για την ευδιαθεσία των λαών της Ευρώπης, μας είχε επιβάλει σε ανύποπτο χρόνο πρόστιμο 32.000 ευρώ ημερησίως (ελπίζουμε να το πληρώνουμε ανελλιπώς, μην μας κακολογήσει κάνας κομισάριος) διότι το 2002 η ελληνική κυβέρνηση είχε απαγορεύσει τα «φρουτάκια»; (Δικαίως το φάγαμε το πρόστιμο, αφού η απαγόρευση νόθευε τον ελεύθερο και υγιή ανταγωνισμό κ.λπ. κ.λπ. – αχ, αυτός ο ανταγωνισμός, θαύματα κάνει!). Εν πάση περιπτώσει, μην στενοχωριέστε άλλο, σύντομα η Ελλάς θα επανορθώσει:

Το Ανθυποεπιτροπάτο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (γεια σου ρε Λούκα Κατσέλη σοσιαλίστρια, που σε κυνηγάει το μεγάλο κεφάλαιο και τα σκοτεινά συμφέροντα για να σε φάνε, αλλά εσύ ευτυχώς αντιστέκεσαι σθεναρά) έφερε χθες προς δημόσια διαβούλευση ένα «πλαίσιο νομοθετικής πρωτοβουλίας για τη ρύθμιση της ελληνικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών».
Βάσει αυτής της πρωτοβουλίας δημιουργείται Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου των Τυχερών και Ψυχαγωγικών Παιγνίων (επιτέλους, ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα του Ελληνικού Λαού), καταργείται η απαγόρευση της λειτουργίας των τεχνικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών (τα «φρουτάκια» που λέγαμε), και, τέλος, σχεδιάζεται η νομιμοποίηση του διαδικτυακού στοιχήματος (Αυτό που ονομαζόταν «παράνομος τζόγος» ντε! Αλλά, όλα κι όλα, η σοσιαλίστρια Λούκα είναι άτεγκτη: απελευθερώνεται το διαδικτυακό στοίχημα και το διαδικτυακό πόκερ, ενώ τα μπλακ τζακ, ρουλέτα κ.λπ. μετατίθενται για ρύθμιση σε δεύτερο χρόνο).
Πάντως μέχρι να ολοκληρωθεί αυτός ο Νέος Επαναστατικός Εκσυγχρονισμός της Παραγωγικής Βάσης της Εθνικής Οικονομίας θα περάσουν αρκετοί μήνες, και έτσι τα έσοδα που αναμένει η τρόικα (700 εκατομμύρια ευρώ για το 2011 σύμφωνα με το Μνημόνιο) θα καθυστερήσουν. Γι’ αυτό και το Ανθυποεπιτροπάτο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας εξετάζει μια σειρά επικαιροποιημένων μέτρων αναπλήρωσης, συνδυάζοντας όλους τους τομείς αρμοδιότητάς του.
Μία τέτοια σκέψη είναι να βγάζει σε ελευθεροανταγωνιστικό πλειστηριασμό τα ανήλικα τέκνα των Ελλήνων ναυτικών που μένουν άνεργοι λόγω της άρσης του καμποτάζ, με μέρος των εσόδων να πηγαίνει στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο ώστε να λαμβάνουν και ένα βοήθημα οι άνεργοι ναυτικοί μας, ενώ το υπόλοιπο θα καλύπτει την απώλεια από την καθυστέρηση στη νομιμοποίηση των φρουτακίων.

Το μεγαλύτερο blog της πόλης

Σχόλια

  1. Αν διαφωνεις να πληρωνεις εσυ τα προστιμα, εγω αρνουμαι.
    Απο εκει και περα οσοι ειναι ηλιθιοι και νομιζουν οτι θα θησυαρισουν ας τζογαρουν δικα τους λεφτα θα χάσουν, οχι δικα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.