Επίσχεση εργασίας στο "Αγία 'Ολγα"

Σε επίσχεση εργασίας αποφάσισαν να προχωρήσουν οι γιατροί στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Ν. Ιωνίας (Αγία Όλγα) και ενημερώνουν τους πολίτες, μέσω της 5μελούς επιτροπής της ΕΙΝΑΠ, ότι η σημερινή Γενική Εφημερία του Νοσοκομείου δεν θα πραγματοποιηθεί.
Οι ιατροί απαιτούν άμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών Απριλίου, Μαΐου ,Ιουνίου, Ιουλίου 2010, χωρίς περικοπές, καθώς και των οφειλόμενων από το 2009, (εφημερίες Αυγούστου).
Οι ιατροί ενημερώνουν ότι οι κλινικές και τα τμήματα θα λειτουργήσουν μόνο με τους εφημερεύοντες, γι αυτό είναι αναγκαίο, σε συνεννόηση με τους συντονιστές Διευθυντές, να γίνει όπου χρειαστεί διακομιδή ασθενών σε άλλα νοσοκομεία, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλειά τους.
Κατά τις ώρες εφημερίας, θα αντιμετωπίζονται μόνο περιστατικά, των οποίων η ζωή είναι σε κίνδυνο. Τα υπόλοιπα, και το ΕΚΑΒ, θα κατευθύνονται σε άλλα νοσοκομεία.

Επίσης στάση εργασίας από τις 9.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι πραγματοποιούν τη Δευτέρα και οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, διεκδικώντας δεδουλευμένα τριών μηνών (νυχτερινά, υπερωρίες κλπ) . 

AΠΕ

Σχόλια