Οργή Πολυτέκνων για την αντιμετώπισή τους από το Κράτος

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στις τάξεις των Πολυτέκνων, ειδικά των εκπαιδευτικών.
1) Με βάση το νόμο που ίσχυε μέχρι πέρσι περίπου 730 εκπαιδευτικοί απέκτησαν 4ο παιδί,περιμένοντας να διοριστούν.
Αντ' αυτών διορίζονται μόνο περίπου 90,παρόλο που οι νόμοι δεν μπορούν να έχουν αναδρομική ισχύ.
2) Και όσοι διορίζονται υποχρεώνονται να δηλώσουν περιοχές δυσπρόσιτες γενικά και πρέπει με 4 ανήλικα παιδιά να πάνε στο άλλο άκρο της Ελλάδος, χωριζόμενοι οι σύζυγοι,χωρίς να έχουν στήριξη από τις οικογένειές τους. Πρόκειται για πρωτοφανή παραβίαση του άρθρου 21 του Συντάγματος και του δημοσιουπαλληλικού κώδικα και ένα χτύπημα στις οικογένειες εκείνες που στηρίζουν δημογραφικά την Ελλάδα.
3 ) Ακούγονται και κυκλοφορούν σενάρια περί μείωσης και άλλων των μισθών και των δώρων και των οικογενειακών επιδομάτων,
την ώρα που οι Πολύτεκνες Οικογένειες πλήττονται περισσότερο από κάθε άλλη κοινωνική ομάδα από τις μειώσεις μισθών και την αύξηση των φόρων,ειδικά εκείνες που έχουν πολλά ανήλικα παιδιά.
Σε όλους τους Συλλόγους Πολυτέκνων της Ελλάδος επικρατεί αναβρασμός και οργή για την άδικη επίθεση και αναμένονται μαζικές προσφυγές στα διοικητικά δικαστήρια, αγωγές για άνιση κατανομή των οικονομικών και φορολογικών βαρών στους Πολύτεκνους, μέχρι και προσφυγή στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, αφού η ΕΕ προστατεύει την οικογένεια, ειδικά τις πολυμμελείς.
4) Αρχίζει να καλλιεργείται και η ιδέα νέου Συλλαλητηρίου των Πολυτέκνων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης,την πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου, την ώρα που θα είναι στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.Αν συνεχιστεί αυτή η τυφλή επιβολή μέτρων, χωρίς κλιμάκωση ανάλογα με τον αριθμό παιδιών  η Ελλάδα κινδυνεύει να παρουσιάσει αρνητικό ρεκόρ γεννήσεων από φέτος. Η Ελλάδα σβήνει και η ελληνική κυβέρνηση δείχνει να μην ενδιαφέρεται να ανακόψει το ρεύμα της υπογεννητικότητας.Και είναι πάρα πολλές οι Πολύτεκνες Οικογένειες που στήριξαν τη σημερινη κυβέρνηση, αλλά τώρα είναι εξοργισμένες και θα το δείξουν στις κάλπες του Νοεμβρίου ...

Το δελτίο τύπου της ΑΣΠΕ
http://www.aspe.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1227&Itemid=2  )

Σχόλια