Υπάρχει πρόβλημα αντίληψης...

ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Η ευαισθησία την οποία επιδεικνύετε περιορίζεται σε ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα; Δεν το γνωρίζατε από πριν; Γιατί προχωρήσατε σε αυτό;
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Έχει εξηγηθεί δεόντως.
ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Επειδή δεν το καταλαβαίνω, εάν δεν υπήρχε το δημοσίευμα, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα για τον εν λόγω κύριο;
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Το θέμα έχει εξαντληθεί.
ΣΙΔΕΡΗΣ: Εμείς δεν το έχουμε εξαντλήσει. Αφού δεν υπήρξε κανένα κώλυμα και κανένα πρόβλημα τυπικό και ουσιαστικό, δεν υπήρχε πρόβλημα νομιμότητας, η κυβέρνηση άγεται και φέρεται από δημοσίευμα της οποιασδήποτε εφημερίδας;
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Δεν αντιλαμβάνεστε, προφανώς, τι λέω.
ΣΙΔΕΡΗΣ: Ούτε και εσείς τι ρωτάμε, ίσως.
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Εσείς αντιλαμβάνεστε τι ρωτάτε;

Αυτά διημείφθησαν μεταξύ άλλων στην σημερινή ενημέρωση πολιτικών συντακτών, από τον κ. Πεταλωτή.
Η μισή και πλέον ενημέρωση αναλώθηκε στο θέμα της μη πρόσληψης ως συμβούλου  του κ. Χασαπόπουλου.
Καταιγισμός ερωτήσεων από όλους σχεδόν τους δημοσιογράφους.
Εμείς πάντως δεν γίναμε σοφότεροι από τις απαντήσεις του κ. Πεταλωτή.
Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα 

Σχόλια

  1. Εχεις δικιο ο Αντωναρος ο λαμπρος φιλοσοφος και διανοητης ρου συμπαντος τα ελεγε καλυτερα και πληρως κατανοητα. Αλλα τοτε τα γαλαζια σας αυτακια τα ακουγανε και τα καταλαβαινανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού το GAP έκανε την γνωριμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.