Ψηλά το κεφάλι Έλληνες, έχουμε Σοσιαλισμό...


Το δίλημμα είναι καθαρό ..Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα;;

Είναι  βαρβαρότητα κοινωνική οι πολιτικές που καταδικάζουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην φτώχεια και την ανεργία !!!
Εμείς, λέει ο Γ.Α.Π, μπορούμε να αλλάξουμε την Ευρώπη, μπορούμε ακόμη να αναθεωρήσουμε μέχρι και το σύμφωνο σταθερότητας...
Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και δεν είδα κανέναν Έλληνα και καμία Ελληνίδα που να θέλει να παραιτηθούμε, να σκύψουμε το κεφάλι, θέλει να διεκδικούμε, θέλει να τραβάμε μπροστά...
Γιατί εμείς οι Έλληνες είμαστε υπερήφανοι για τους αγώνες μας , τις διεκδικήσεις και τις νίκες..
Τα δικά τους δεν γίνεται είναι τα δικά μας μπορούμε..
Τι άλλαξε μέσα σε ένα χρόνο απ αυτά που έλεγε ο κ. Παπανδρέου;;
Έφυγε  η "βαρβαρότητα" και ήρθε ο Σοσιαλισμός...
Αλλά δεν ήρθε μόνος του, μας κουβάλησε και την τρόικα με το ΔΝΤ..
Ευτυχώς που ήρθε ο Σοσιαλισμός και εφαρμόζει πολιτικές, που έφεραν λεφτά σε όλους και καταπολέμησε την ανεργία.
Τα δικά τους δεν γίνεται, έγιναν δικά μας μπορούμε με το ΔΝΤ.
Ήρθε ο Σοσιαλισμός και πλέον όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είναι με ψηλά το κεφάλι και είναι περήφανοι για τους αγώνες μας , τις διεκδικήσεις και τις νίκες..

Σχόλια

  1. Παροτι ειπα οτι δεν θα ξανακανω σχόλιο, θα κανω μια μοναδικη εξαιρεση, γιατι το θεμα αυτο έχει 'παιξει' πολυ τον τελευταιο χρονο.
    Κατα αρχάς θα πρεπει να διευκρινιστει οτι η ρηση της Ροζας Λουξεμπουργκ ειναι "Σοσιαλισμος ή πτώση στη βαρβαροτητα', ενω το "σοσιαλισμος ή βαρβαροτητα' αφορα περιοδικο που εξεδιδε ο Κ. Καστοριαδης στο Παρισι.
    Επι της ουσιας πράγματι ειμαστε σε περιοδο βαρβαροτητας και νομιζω οτι κανενας δεν το αμφισβητει, το θεμα ειναι όμως ποιος μας οδηγησε εκει, το ΠΑΣΟΚ η η ΝΔ ? Αυτο το ερωτημα δυστυχως δεν μπορει να απαντηθει καθως οι κομματικες παρωπιδες του ελληνα ψηφοφορου δεν επιτρεπουν τη σωστη κριση, αλλα σιγουρα θα το κρινει η ιστορια. Οσον αφορα τη σημερινη ηκυβερνηση θεωρω οτι της εσκασε η χειρομβοβιδα στα χερια και θα πρεπει να αποδειξει οτι μπορει να βγαλει την ελλαδα απο τη πτωση της στη βαρβαροτητα, και θα πρέπει να το αποδειξει συντομα και πριν η βαρβαροτητα γινει τροπος ζωης. Ας αναμεινουμε λοιπον να αποδειχθει στη πραξη αν ο Γιωργος και η κυβερνηση του τo πιστευει και μπορει να ανατρεψει τη κατασταση.
    ΥΓ Θα παραμεινω 'σιωπηλος' αναγνωστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oO αωωθρωπος αυτος [ΓΑΠ] τα 'χει χασει........δεν ειναι μονο Μαλακας,αλλα και για δεσιμο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.