Ο πατωμένος ...αντάρτες ονειρεύεται!

Στην Ιπποκράτους έχουν βγει τα μαχαίρια για τα χρίσματα ενώ ο διάδρομος έξω από το γραφείο του Ραγκούση θυμίζει ...κυβέρνηση του βουνού (!!!) αφού έχουν κατασκηνώσει όλοι οι πονεμένοι του ΠΑΣΟΚ που θεωρούν ότι αδικήθηκαν και ψάχνουν να τον βρουν για να ζητήσουν εξηγήσεις.

Μεγάλη γάτα όμως ο Ραγκούσης όχι μόνο τους αποφεύγει αλλά έχει βάλει και τα πράσινα παπαγαλάκια των εφημερίδων και του ίντερνετ να ...βρίσκουν αντάρτικα στη ΝΔ! Δεν έχει σημασία αν δεν έχει εκδηλωθεί ούτε ένας, αφού όποιος τολμήσει θα τον φάει η μαρμάγκα.

Σημασία έχει ότι όλη η κοινωνία έχει μείνει με την εντύπωση πως στη ΝΔ σφάζονται μεταξύ τους αλλά... σε άλλη περιφέρεια από την δικιά τους. Οι γνώστες όμως ξέρουν ότι ο Μιχαλολιάκος δουλεύει και με το καρότο και με το μαστίγιο. Τους έχει λοιπόν στην τσίτα και ουδείς τολμάει να βγάλει άχνα ή να αμφισβητήσει. Δε μιλάμε μόνο για την επαρχία αλλά και για τους μεγάλους δήμους που ο Μανιάτης έχει καταφέρει να πειθαρχήσουν όλοι στις αποφάσεις χωρις δεύτερη κουβέντα. Ο Μιχαλολιάκος βέβαια εκμεταλλεύεται και την συγκυρία αφού Ντόρα και ΛΑΟΣ είναι πάτος στις δημοσκοπήσεις, οπότε το μαντρί καλά κρατεί...

...και άσε τους άλλους να ονειρεύονται αντάρτικα, μήπως και απαλύνουν το αναπόφευκτο.
 

Σχόλια

  1. Μηπως αυτη η αναρτηση ειναι αντιθετη με την προηγουμενη ? Πως ειναι δυνατον απο τη μια να λεμε για ανταρτικα και απο την αλλη για ανοιχτες διαδικασιες ? Επισης, η εκφραση "μαστιγιο και καροτο" δεν σημαίνει πληρη κομματικη πειθαρχια που το αναφερεις μαλιστα σε προηγουμενη αναρτηση με τιτλο "σιδερενια πειθαρχια"? Αρα ποιος εφαρμοζει κομματικη πειθαρχια και ποιος οχι φαινεται ξεκαθαρα στις αλεπαλληλες αναρτησεις. Και κατι ακομα προς τον κατοχο του μπλογκ αναφερεις ως λογοτυπο "Ένα ιστολόγιο που απευθύνεται σε άτομα που βλέπουν με τα δικά τους μάτια" από την αλλη βαζεις την ειρωνικη αφισετα του ΠΑΣΟΚ, αυτο το θεωρεις οτι συναδει με το λογοτυπο σου ή εννοεις "Ένα ιστολόγιο που απευθύνεται σε άτομα που βλέπουν με γαλαζια μάτια". Ξεκαθαρισε το γιατι πραγματικα εχεις ενα ενδιαφερον μπλογκ που θα μπορουσε να αποτελεσει ενα forum ακομματιστου ή αν θελεις διακοματικου διαλογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε,
    Δεν λέει αυτό το άρθρο, το άρθρο λέει: "Μεγάλη γάτα όμως ο Ραγκούσης όχι μόνο τους αποφεύγει αλλά έχει βάλει και τα πράσινα παπαγαλάκια των εφημερίδων και του ίντερνετ να ...βρίσκουν αντάρτικα στη ΝΔ"
    "..και άσε τους άλλους να ονειρεύονται αντάρτικα"
    Το άρθρο λέει ότι το ΠΑΣΟΚ, ονειρεύεται αντάρτικο στη Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΕ, ξερω να διαβαζω. Επεσημανα το θεμα της κομματικης πειθαρχιας στη ΝΔ σε σχεση με τις λοιπες σου αναρτησεις. Επισης, περιμενα και μια απαντηση για τη κριτικη μου στο μπλογκ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ότι αφορά το άλλο άρθρο "Σιδηρά πειθαρχία στην Ρηγίλλης εν' όψει εκλογών"
    Το νόημα είναι ότι δεν υπήρξαν διαφωνίες, αντιρρήσεις και προβλήματα, μέχρι στιγμής.
    Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω ότι είναι και τόσο σωστό-δεοντολογικό, να βάζεις κάποιον να υπογράφει, σε μια υπεύθυνη δήλωση, ότι θα είναι "πιστός".
    Τώρα για την αφίσα είναι μια εικαστική εκδοχή με σατυρική πρόθεση, που εμπεριέχει όμως μια σκληρή πραγματικότητα..
    Το ΠΑΣΟΚ, ενωμένο, δυνατό έφερε το ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παροτι δεν μου αρεσει να παρελθοντολογω ειναι καλυτερα να δηλωνεις πιστος παρα με το φοβο της μη κομματικης πειθαρχιας να αποχωρει η κοινοβουλευτικη ομαδα της πλειοψηφιας απο τη Βουλη ή να κλεινει προωρα η Βουλη. Οσον αφορα με τη σατυρα πραγματικα μου αρεσει αλλα το ερωτημα ειναι μονο το ΠΑΣΟΚ εφερε το ΔΝΤ ? Η περιπου εξαετης διακυβερνηση δεν εβαλε το χερακι της ? Και μην πεις οτι δεν ειχε αρκετο καιρο για να αναστρεψει το αναποφευκτο 6 χρονια ηταν αυτα, αλλα το μονο που εκανε ληταν να μετρα το πολιτικο κοστος, να κανει απογραφες , να παρατηρει στατικα τα γεγονοτα και να γενναει σκανδαλα. Μην ξεχνας σε 6 χρονια παριατηθηκαν για εμπλοκη σε σκανδαλα πανω απο 45 υπουργοι, υφυπουργοι, γενικοι γραμματεις. Και το χειροτερο απόλα καμμια αυτοκριτικη, καμμια συγγνωμη απο τον κυριο υπαιτιο που απαξιει να κανει εστω και μια δηλωση αλλα εχει λουφαξει στη Ραφηνα και ασχολειτε μονο με τα μπανια του. Αυτον που λυπαμε τελικα ειναι τον καθόλα αξιολογο Σαμαρα που κληρονομησε τα βαριδια αν οχι σημαδουρες του παρελθοντος και προσπαθει να βγαλει τα καστανα από τη φωτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.