Αυξήσεις με πολύ μεγάλη κοινωνική ευαισθησία...

Η κα Μπιρμπίλη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αυξήσεις στα οικιακά τιμολόγια της ΔΕΗ για το 2011, αναφέροντας ότι «το αν θα αυξηθούν τα οικιακά τιμολόγια, θα είναι μια απόφαση που θα πάρει η κυβέρνηση με πολύ μεγάλη κοινωνική ευαισθησία, ειδικά σε μια εποχή κρίσης». Επισήμανε, δε, ότι το τέλος της ΕΡΤ πρέπει να μειωθεί, ωστόσο αυτό είναι «ένα ανοιχτό θέμα που πρέπει να το συζητήσουμε με τον αρμόδιο υπουργό»
ΑΠΕ 

Προφανώς και θα αυξηθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ.
Διαφορετικά η απάντηση θα ήταν σαφής και μονολεκτική: ΟΧΙ.
Όχι δεν θα αυξηθούν, θα ήταν η απάντηση σε περίπτωση που δεν υπήρχε η βούληση αυξήσεων.
Το τέλος της ΕΡΤ, μας είπε η κα Μπιρμπίλη πρέπει να μειωθεί...
Αλλά  αυτό το θέμα θα πρέπει να συζητηθεί...
Αν υπάρχει προειλημμένη απόφαση ας υλοποιηθεί, διαφορετικά μην μας βομβαρδίζετε με τις γνωστές εκφράσεις "κλισέ" και την "ξύλινη" γλώσσα , που πλέον δεν πείθει και δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Σχόλια

  1. Αφου δεν πειθει και δεν ενδιαφερει γιατι κανεις την αναρτηση ? Η απαντηση για μενα ειναι ή οτι δεν εχεις τι να κανεις και ειπες να κανεις ετσι μια αναρτηση για να περναει η ωρα, η οτι και εσυ χρησιμοποιεις ξυλινη αντιπολευτικη γλωσσα για δημιουργια και μονο εντυπωσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.