Θα πρέπει να είμαστε και "υπερήφανοι" δηλαδή, για την πιστή τήρηση του Μνημονίου ;;

Διαβάστε απόσπασμα   της συνέντευξης του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή στην εκπομπή "η έκτη μερα" του ρ/σ Αθήνα 9.84 και στη δημ/φο Άννα Παναγιωταρέα.
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: κ. Παναγιωταρέα για το ΦΠΑ το Μνημόνιο προβλέπει το τι θα γίνει το 2011. Και ό,τι προβλέπεται θα το κάνουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν έκτακτα μέτρα, ακόμη και αύξηση στο ΦΠΑ, τα οποία δεν αναφέρονται στο Μνημόνιο και φυσικά δεν υπάρχουν μέσα στο 2010. Αυτό είναι δεδομένο. Ό,τι λέει το Μνημόνιο θα το κάνουμε, θα το κάνουμε όχι για τί μας το επιβάλλουν. Και εδώ θα πρέπει να ξαναδούμε τι σημαίνει Μνημόνιο. Θα πρέπει κάποτε να αντιληφθούμε ότι το Μνημόνιο μπορεί να ήταν μια κατάσταση για να σώσουμε τη χώρα, για να μπορούμε να δανειζόμαστε, αλλά εμείς μέσα σ` αυτό το Μνημόνιο βάλαμε και μεγάλες αλλαγές, οι οποίες υλοποιούνται, άρα δεν πρέπει να το δαιμονοποιούμε. Αλλά ό,τι υπάρχει δρομολογημένο μέσα θα γίνει.
Η απαρέγκλιτη τήρηση είναι σημαντικός όρος και επιβίωσής μας και στο να προχωρήσουμε μπροστά. Και επιτέλους, εμείς ως κυβέρνηση έχουμε αποφασίσει πλέον να μιλάμε για το μέλλον. Έχουμε αποφασίσει να κοιτάζουμε μπροστά, να δίνουμε διεξόδους. Και γι' αυτό είπα και το λέω συνέχεια ότι όταν λέμε για κοινωνικό πακέτο δεν μιλάμε για δέσμη μέτρων...

Σχόλιο:
Κάνουμε ότι λέει το μνημόνιο μας λέει ο κ. Πεταλωτής..
Και το κάνουμε όχι γιατί μας το επιβάλλουν..

Άρα το κάνουμε γιατί το θέλουμε και μάλιστα σύμφωνα με αυτά που μας λέτε, άν το τηρήσουμε θα πάμε μπροστά και θα επιβιώσουμε.

Δηλαδή τι θέλετε να μας πείτε κ. Πεταλωτή, ότι θα  πρέπει να είμαστε και υπερήφανοι για την πιστή τήρηση του Μνημονίου;;
Να μας το πείτε ευθέως αν είναι και χωρίς περιστροφές...

Σχόλια