Τελικά η Ντόρα θα στηρίξει Κουράκη και θα κατεβάσει υποψήφιο... αλλά μόνο στην Κρήτη... μην τρελαινόμαστε κιόλας

Η Ντόρα, σύμφωνα με την ΠΑΣΟΚοφυλλάδα του Ηρακλείου που αποτελεί και το Γραφείο Τύπου της στην προσπάθεια των ΠΑΣΟΚων να κόψουν ψήφους από τη ΝΔ, θα κατεβάσει υποψήφιο περιφερειάρχη στην Κρήτη (άντε να σε δούμε Μαρκογιαννάκη...) ενώ θα στηρίξει για δήμαρχο και ένα από τα μεγαλύτερα λαμόγια της Ελλάδος, τον Κουράκη. Το ένα χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο λοιπόν...

Φυσικά οι ΠΑΣΟΚοι πανηγυρίζουν μιας και θεωρούν ότι η Ντόρα θα κόψει ψήφους από τον Πλακιωτάκη και μάλιστα σε ένα ντελίριο παραισθήσεων φαντάζονται να βγαίνει τρίτος και η Ντόρα δεύτερη!

Φυσικά η ίδια η Ντόρα δεν τολμάει να κατεβάσει αλλού υποψήφιο γιατί ξέρει πολύ καλά ότι τα 1,κάτι % θα πάνε σύννεφο εκτός Κρήτης... θα κάνει την προσπάθειά της στην Κρήτη θα πάρει διψήφιο στα Χανιά και θα προσπαθήσει να το πάρει στο Ρέθυμνο... από κει και πέρα στο Ηράκλειο οτιδήποτε πάνω από 7-8% θα θεωρηθεί νίκη ενώ στο Λασήθι 3% και πολύ είναι...
Όσον αφορά δε τους ΠΑΣΟΚους...
καλά θα κάνουν να προσπαθήσουν να βγάλουν περιφερειάρχη από τον 1ο γύρο...
γιατί όλα τ' άλλα θα είναι οδοντόκρεμες...

Διαβάστε και το άρθρο της ΠΑΣΟΚοφυλλάδας για τον "ισχυρό Υφυπουργό Αρναουτάκη" (!!τον έχει ακούσει κανείς σας;)
“Πόρτα” στον Γ. Πλακιωτάκη απ’ τη Ντόρα, που θα έχει οριστικά συνδυασμό στην περιφέρεια

Ανακοινώθηκε ο υποψήφιος της ΝΔ για την Κρήτη

Ο κ.Πλακιωτάκης αφού πήρε το χρίσμα από τον κ.Κεφαλογιάννη (ΣΣ. επιμένουν οι ΠΑΣΟΚοι να παραπληροφορούν χρησιμοποιώντας τον άχρηστο... για να ακυρώσουν την προσπάθεια Σαμαρά... τόσο πολύ φοβούνται άραγε;) πήρε και τις…ευλογίες του κ.Σαμαρά χθες για να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη ΝΔ. Αν και χτύπησε χθες την πόρτα και της Ντόρας Μπακογιάννη η πρώην υπουργός του είπε ένα μεγαλοπρεπές “όχι” διότι ετοιμάζεται να κατεβάσει δικό της υποψήφιο περιφερειάρχη-πιθανότατα τον κ.Μαρκογιαννάκη!

Ο πρώην υφυπουργός Άμυνας και βουλευτής Λασιθίου παίρνει ένα μεγάλο προσωπικό και πολιτικό ρίσκο αφού θα ηγηθεί ενός κομματικού ψηφοδελτίου το οποίο ειδικά στην Κρήτη είναι όχι απλώς διχασμένο, αλλά και…λειψό!

Ταυτόχρονα θα έχει να αντιμετωπίσει ένα ισχυρό “πράσινο” υποψήφιο περιφερειάρχη που όλα δείχνουν ότι θα είναι ο σημερινός υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας κ.Αρναουτάκης.

Ο κίνδυνος πλέον να είναι…τρίτος είναι ορατός. Την ίδια ώρα, η Ντόρα, εκτός απ’ το συνδυασμό για την περιφέρεια, φαίνεται ότι οριστικοποιεί την απόφασή της να στηρίξει τον Γιάννη Κουράκη για το δήμο Ηρακλείου. 
 
 

Σχόλια