Αυτονόητο είναι τα Ταμεία μας να είναι άδεια, όταν χαρίζουμε φόρους στους πλουσιότερους και ρίχνουμε όλα τα βάρη στους φτωχότερους.

Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, πριν από μια βδομάδα, στην ομιλία  του στο συνέδριο του παγκόσμιου συμβουλίου Κρητών.

Μιλήσατε για την "επανάσταση του αυτονόητου"
Εντάξει κ. πρωθυπουργέ, κάντε αυτό που διακηρύξατε στο συνέδριο...
Κάντε το αυτονόητο:
Μαζέψτε τα λεφτά από τους πλούσιους, μην χαρίζετε τους φόρους στους πλούσιους και μην ρίχνετε τα βάρη στους φτωχότερους...
Αυτό να κάνετε το αυτονόητο, γιατί μέχρι τώρα αυτό που είδαμε με τις περικοπές στους μισθούς, δεν συνάδει με αυτά που λέτε.
Με τα μέτρα που πήρατε μαζέψατε τα λεφτά από τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους...
Γιατί άλλο είναι κ.Πρωθυπουργέ να "κόβετε" 200 ευρώ από κάποιον με μισθό 800 και 1000 ευρώ και άλλο να κόβετε το ίδιο ποσό από έναν που αμείβεται με 2 ή 2,5 χιλ. ευρώ.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.