Αυτό δεν είναι αμόλυβδη !!! Είναι "Υγρό Πυρ"...

Η τιμή της  βενζίνης σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας έφθασε  το 1,70 ευρώ / λίτρο, επιβαρύνοντας όσους μετακινούνται με αυτοκίνητο για τις διακοπές τους.

Ιδιαίτερα οι  τουρίστες άλλων χωρών (και μάλιστα των γειτονικών)έχουν επιβάρυνση που υπερβαίνει το 40% σε σχέση με τις χώρες τους, αποτρέποντας τους από το να έρθουν στην χώρα μας.

Καθεστώς είναι πλέον εκτός από τις υψηλές τιμές, οι καταναλωτές να συναντούν και σημαντικές αποκλίσεις από πρατήριο σε πρατήριο ακόμα και της ίδιας εταιρείας,
Συγκεκριμένα, η τιμή της αμόλυβδης έφτασε τα 1,716 ευρώ στη Σητεία, στο Ηράκλειο της Κρήτης και τα Χανιά τα 1,699 ευρώ το λίτρο, στην Αμοργό 1,68 ευρώ, τα 1,680 ευρώ στην Κέρκυρα, τα 1,65 ευρώ στην Μυτιλήνη, 1,693 ευρώ το λίτρο στο Ρέθυμνο.
Οι νέοι φόροι των καύσιμων έχουν προκαλέσει αυξήσεις που  μέσα στο 2010 είναι σε επίπεδο πέριξ του 40% κατά Μ.Ο.

Έτσι, ενώ πέρσι τον Αύγουστο η μέση τιμή της αμόλυβδης ήταν στα 1,1 ευρώ το λίτρο, φέτος έχει φτάσει στα 1,55 ευρώ το λίτρο (πάντα για Μ.Ο μιλώντας.
Καθόλου παράξενο λοιπόν που ο πληθωρισμός βρίσκεται κοντά στο 6% , που το Ελληνικό δημόσιο βλέπει τα έσοδα του να βαίνουν μειούμενα (παρά την τεράστια αύξηση των φόρων...) και τον κόσμο να περιορίζει την κυκλοφορία του χρήματος.
Αυτό όμως που ενοχλεί (εμένα τουλάχιστον) είναι η ΑΦΩΝΙΑ των ΜΜΕ  και των δημοσιογράφων...
Εντάξει βρε παίδες...
Το ξέρουμε πως στηρίζετε μα νύχια και με δόντια την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , την τρόικα , το ΔΝΤ και τις λοιπές "Σοσιαλιστικές" δυνάμεις , αλλά έστω για τα μάτια , δέν έπρεπε να είναι αυτή η αισχροκέρδεια μέσα στα ΠΡΩΤΑ θέματα σας;;;
Όχι τίποτα άλλο , αλλά για να περισώσετε όση αξιοπιστία σας έμεινε ...
Γιατί μην νομίζετε πως ξεχνάμε, ακόμα έχουμε στα αυτιά μας τις ΔΕΚΑΔΕΣ εκπομπές και αφιερώματα στην "Ακρίβεια" του Αυγούστου του 2009 όταν ακρίβυνε 1-2 σέντς η Αμόλυβδη και από 1,058 πήγενε 1,060 ευρώ...
Να παραιτηθεί ο υπουργός δεν σκούζατε τότε;;;
Τώρα;;;
ΤΙΠΟΤΑ;;;
Γιατί;;;
Μήπως πιστεύετε πως θα περάσει και αυτό στα "ψιλά" και θα το...ξεχάσουμε;;;
Αν έτσι νομίζετε ......ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ... 

http://antilogos-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_9799.html

Σχόλια