Οφείλει να Διαψεύσει σήμερα ...

Η Να παραιτηθεί...
Διάβασα αυτή την ανάρτηση στο Press-gr.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ακριβής (Υποθέτω ότι θα έχει τις ανάλογες αποδείξεις το blog...) αλλά ο κ. Αλογοσκούφης οφείλει είτε να ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ σήμερα είτε να παραιτηθεί από την Ν.Δ.
Αν δέν πράξει κάτι από τα παραπάνω , η ευθύνη βαρύνει τον κ. Σαμαρά .
Δεν νοείται κορυφαία στελέχη της Ν.Δ που μετείχαν στην κυβέρνηση να εκθέτουν την παράταξη έτσι.
Το λιγότερο που οφείλουν είναι ΣΕΒΑΣΜΟ στους πολίτες που τους ανέδειξαν στις θέσεις αυτές...
Κ. Αλογοσκούφη η μπάλα είναι στο τερέν σας...

Quote

Θράσος χωρίς όρια από τον Αλογοσκούφη...

Συνάντησε τον πρωθυπουργό στην Πάρο, έβριζε τον Καραμανλή και ζήτησε να πάει ... εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ!

Του Δημήτρη Σταματόπουλου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Ανταπόκριση από την Πάρο

Στη Πάρο και συγκεκριμένα στην τοποθεσία Πίσω Λιβάδι συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό ο πρώην υπουργό Οικονομίας κ. Αλογοσκούφης.
Στην ολιγόλεπτη συνάντηση, η οποία φαίνεται να πραγματοποιήθηκε ύστερα από επιδίωξη του πρώην υπουργού,  οι δύο άντρες συζήτησαν την κατάσταση της οικονομίας με τον κ. Αλογοσκούφη να πλέκει το εγκώμιο του διαδόχου του κ. Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα πρότεινε στον Πρωθυπουργό εντατικοποίηση των μέτρων εξυγίανσης του δημόσιου τομέα και...
 περαιτέρω μεταρρυθμίσεις.
Ο κ. Αλογοσκούφης υπερασπίστηκε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ μιλώντας ωστόσο με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον πρώην πρωθυπουργό.

Η είδηση από την συνάντηση ήταν το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός αυτοπροτάθηκε για τη θέση του Έλληνα εκπροσώπου στο ΔΝΤ μετά την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη. Ο Πρωθυπουργός ξαφνιάστηκε, χαμογέλασε αμήχανα αλλά απάντησε πως για την θέση προαλείφεται στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Πληροφορίες του press-gr κάνουν λόγο για τον Γενικό Διευθυντή του ΙΟΒΕ καθηγητή κ. Ιωάννη Στουρνάρα. Ο Πρωθυπουργός στη Πάρο σε συνταντήσεις με τον κ. Ραγκούση μιλάει με τα πιο θερμά λόγια για το πρόσωπο του κ. Στουρνάρα.
 
http://antilogos-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_10.html

Σχόλια