Οι “βουβουζέλες” τις Ιπποκράτους και τα πράσινα αντάρτικα

Δημοσιεύθηκε από olympiada 

Το “Βήμα” σε ένα ακόμα “επικό” άρθρο (σαν αυτό το αξέχαστο με την έλευση του Ερντογάν που εν τέλει δεν ήρθε), βλέπει γαλάζια αντάρτικα που προβληματίζουν τη Ρηγίλλης. Είναι θεμιτό να προσπαθείς να μοιραστείς τον πόνο σου αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ανέφικτο ιδιαίτερα σε αυτό το θέμα. Από τη μία η κυβερνητική πολιτική και από την άλλη οι επίσημες επιλογές που τράβηξαν το χαλί από σοβαρούς ανθρώπους που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ έχουν δημιουργήσει ένα έκρυθμο κλίμα στην Ιπποκράτους που πλεόν βγαίνει στην επιφάνεια με ονοματεπώνυμο.
Από την άλλη, η πολιτική Μιχαλολιάκου φαίνεται να δικαιώνεται πλήρως αφού ο τρόπος επιλογής των επίσημων υποψηφίων (με σφυγμομέτρηση σε κομματικά και υπερκομματικά πλαίσια) δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες ή αισθήματα αδικίας. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει ούτε μία σοβαρή ένσταση εως τώρα, εκτός από κάποιες γραφικές περιπτώσεις στο επίπεδο της γειτονιάς. Να μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τη Νέα Δημοκρατία που παραδοσιακά έχει το προνόμιο στα αντάρτικα και τους “αδικημένους”. Ενώ λοιπόν στη ΝΔ δεν υπάρχει ούτε ένα σοβαρό κρούσμα ανταρσίας, στον αντίποδα γίνεται του κουτρούλη ο γάμος. Δεκάδες κρούσματα, παραδοσιακά στελέχη στον πάγο και εσωκομματικές σφαγές στον ορίζοντα.
Ο κύριος λόγος όμως που ο Ραγκούσης στρουθοκαμηλίζοντας δεν παραδέχεται, είναι ότι ΟΥΔΕΙΣ σοβαρός υποψήφιος ζήτησε ή ήθελε επίσημα το χρίσμα του κυβερνώντος κόμματος. ΟΛΟΙ ήθελαν “διακριτική στήριξη” και βέβαια να μην δοθεί το χρίσμα σε άλλον. Ο Ραγκούσης λοιπόν το πήρε πατριωτικά και άρχιζε να μοιράζει χρίσματα σε απίστευτα πρόσωπα προκειμένου να κοντράρει τους “αχάριστους”. Όσο λοιπόν και αν ελέγχει τα ΜΜΕ, το πανηγύρι που αναμένεται από την Αργυρούπολη μέχρι τα Γιάννενα, δεν θα έχει προηγούμενο!

Σχόλια