Για ποιους λόγους είναι ψεύτης ο πρωθυπουργός



"Αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα, όπου οι αποφάσεις θα παίρνονται από τον ίδιο το Λαό της χωρίς ξένες εξαρτήσεις, επιρροές και επεμβάσεις για μια κοινωνία δίκαιη, όπου θα σταματήσει η εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο και η αποξένωσή του από το προϊόν του μόχθου του· για έναν άνθρωπο, που θα ολοκληρώνεται πνευματικά και πολιτιστικά και θα αναπτύσσει δημιουργικά τις πρωτοβουλίες του σε μια πραγματικά ελεύθερη κοινωνία δίχως άγχος, χωρίς καταπίεση. Το όραμα αυτό αλλά και η πορεία για την εκπλήρωσή του προσδιορίζουν την ιδεολογία και τη φυσιογνωμία του ΠA.ΣO.K." (1981: Συμβόλαιο με το Λαό) (Το όραμά μας -  ΠΑΣΟΚ) Η κυβερνητική ομάδα δεν έχει καμιά σχέση με τις προεκλογικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις η κάθε ημέρα παραμονή της στη εξουσία απομακρύνει το ΠΑΣΟΚ από το λαό και το έχει μετατρέψει σε δεξιό, νεοφιλελεύθερο, αστικό, αυταρχικό και αντιπατριωτικό κόμμα, που επιβάλλει δια της βίας στον λαό τα συμφέροντα της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας του πλούτου και της μεγαλοαστικής τάξης.

Σύντροφοι και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, όλοι εμείς που στηρίξαμε όλα αυτά τα χρόνια το κίνημα, ως κίνημα της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού,  δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ανεχόμαστε τις συμπεριφορές αυτές της κυβέρνησης, των υπουργών, των βουλευτών και της κομματικής ηγεσίας και νομενλατούρας, που απαξιώνουν την δημοκρατική, ριζοσπαστική, σοσιαλιστική παράταξη που αποτελεί την πολυπληθέστερη ανάμεσα στον ελληνικό λαό.
Οφείλουμε, πιστοί και συνεπείς στις αρχές μας να αντιδράσουμε μαχητικά και αποφασιστικά απέναντι στις προδοτικές κοινωνικά και πολιτικά συμπεριφορές της ηγεσίας, που αμαυρώνουν τους αγώνες μας για δημοκρατία και σοσιαλισμό.
Οφείλουμε να τους δείξουμε την πόρτα της εξόδου από το λαϊκό δημοκρατικό σοσιαλιστικό κίνημα, την πόρτα της εξόδου από την πολιτική και την χώρα. 
Ας ακολουθήσουν στο εξωτερικό τους εκπροσώπους του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε. . Η πατρίδα και η παράταξη δεν ανέχονται άλλες προδοσίες. 
Ο λαός μας πλήρωσε ακριβά το τίμημα της εξάρτισης και της επιλογής κίβδηλων "σοσιαλιστών" και ασυνείδητων μετριοτήτων, που κατασκεύασε ο κομματικός σωλήνας με την εύνοια και την στήριξη της οικονομικής ολιγαρχίας.
Αυτοί κατέστρεψαν και καταστρέφουν την πατρίδα μας με τις  πολιτικές επιλογές τους που καταδίκασαν και καταδικάζουν τον λαό μας για να ευνοούνται οι ρεμούλες και οι κλοπές της ολιγαρχίας.
Ηλθε η ώρα να πάρουμε το παρόν και το μέλλον του τόπου στα χέρια μας. Ερχεται η ώρα του αγώνα για να ανακαταλάβουμε την πατρίδα μας από τις πολυεθνικές και τους ντόπιους και ξένους ολιγάρχες, για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες, για να έχει μέλλον η πατρίδα και τα παιδιά της. 
Το πρώτο που έχουμε να κάνουμε είναι να απαλλάξουμε την χώρα και τον λαό της από την ολιγαρχία και τους πολιτικούς υπαλλήλους της. 
Μετά θα έλθει η ώρα του λαού και των ανθρώπων που θα έλθουν μέσα από τα σπλάχνα του για να υλοποιήσουν το όραμα της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού, το όραμα μιας κοινωνίας ελεύθερων ανθρώπων.     

Να είστε στις επάλξεις.   

Μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ
Στοχασμός Πολιτική

http://citypress-gr.blogspot.com/2010/07/blog-post_7341.html

Σχόλια