Η κόρη μου κι άλλες τρείς ..

Τότε υπήρχε ένας νόμος, ότι όποιος έκανε υπάλληλος σε γραφείο βουλευτικό μπορούσε να προσληφθεί στο δημόσιο...
Εκτός από την κόρη μου 3 άλλες υπάλληλοι μου, διορίστηκαν στο δημόσιο με αυτό το νόμο !!!
Ποιος νόμος ήταν αυτός και ποιος τον έκανε, οεοο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Σχόλια

  1. Εσεις της ΝΔ ειστε ωραιοι. Μας λετε ότι επειδη το εκανε ο Παγκαλος επρεπε να το κανουμε και εμεις. Που είναι λοιπόν το σεμνα και ταπεινα η εννοουσατε σεμνα και ταπεινα να διορισουμε τα δικα μας τα παιδια. Που ειναι η επανιδρυση του κρατους ή εννοουσατε την επανιδρυση του γαλαζιου κρατους. Αλλα ξεχασα ότι νομιμο ειναι και ηθικό. Που ειναι ο προεδρος Αντωνης (οεοο...) να μας πει αν συμφωνειο με ολα αυτα και αν διαφωνει τι τους κραταει στη ΝΔ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το φασιστοειδές παχύδερμο Πάγκαλος καταγγέλλει την ΝΔ για διορισμούς όταν έχει βολέψει τους δικούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΔμοκρατες ΚΑΙ ΠΑΣΟΚτζηδες τσακωνεστε για τα γαλαζια και πρασινα παιδια, για τα υπολοιπα παιδια του ελληνικου λαου τι θα γινει?
    ΟΥΣΤ και οι δυο που κανατε την Ελλαδα προτεκτορατο του ΔΝΤ και της ΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.