Όχι μόνο γκρίνια. Τα ΘΕΤΙΚΑ θα λέγονται...

Όσο απαραίτητη είναι η κριτική για τις μή πραγματοποιήσιμες υποσχέσεις  (Ερώτηση Λ. Κατσέλη για την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου... , Μικρά βήματα που αναδεικνύουν τις καθυστερήσεις.... ) τόσο αναγκαία είναι και τα καλά λόγια στις υποσχέσεις που γίνονται ΠΡΑΞΗ.


Δεν θα αισθανόταν "άνετα" με τον εαυτό του αυτό το blog αν δεν ανέφερε και τα όποια θετικά βήματα κάνει αυτή η κυβέρνηση.


Σύμφωνα λοιπόν με τον Ν.3861/2010,άρθρο 7 /τ.Α΄112 -13.7.2010 από σήμερα είναι ελεύθερη η πρόσβαση σε όλα τα τεύχη της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως από το Εθνικό Τυπογραφείο.
Μπορεί να υπήρξε καθυστέρηση αλλά έληξε ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ  παραλογισμός του να είναι υποχρεωτική η γνώση των νόμων , αλλά με συνδρομή η πρόσβαση των πολιτών στο Εθνικό Τυπογραφείο που δημοσιεύει τους νόμους !!!


Αυτή την διαδικασία της συνδρομής   (που στην ουσία ΔΕΝ  απέδιδε το παραμικρό έσοδο στο κράτος) θα μπορούσε να λήξει (όπως και έγινε) με μία υπογραφή εδώ και χρόνια (τουλάχιστον για την Ηλεκτρονική έκδοση)  .
ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν το έκανε πράξη ...
Μπράβο για αυτή την απόφαση της κυβέρνησης. 

http://antilogos-gr.blogspot.com/2010/07/blog-post_9407.html

Σχόλια

  1. ναι καλα ! σιγά μην κάναν τίποτα αν δεν δεχόταν τέτοιες πιέσεις!

    το καλό να λέγεται πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.