Το ΠΑΣΟΚ είπε πράγματα που ήταν προφανές ότι δεν μπορούσε να κάνει !!!

Το ΠΑΣΟΚ πληρώνει την προεκλογική του διγλωσσία, την προεκλογική ευκολία με την οποία αντιμετώπισε τα πράγματα.
Το ΠΑΣΟΚ είπε πράγματα που ήταν προφανές ότι δεν μπορούσε να κάνει !!!
Τα 3 περίφημα ΔΕΝ στο ασφαλιστικό.. δεν έπρεπε να λέγονται και δημιούργησαν προβλήματα.
Εγώ δεν αισθανόμουνα ευχάριστα  όταν προεκλογικά για παράδειγμα, στο νόμο Πετραλιά πήγαιναν συνάδερφοι μου στις συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ, πήγαινε ο ίδιος ο πρόεδρος ο κ. Παπανδρέου..
Ναι αλλά αυτά είναι λάθη που πληρώνονται στην πολιτική, γιατί έχουν ένα τίμημα αξιοπιστίας και μετά ο κόσμος  δυσκολεύεται να πιστέψει !!!
ΟΧΙ αυτά δεν τα είπε βουλευτής της Ν. Δ, τα είπε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Νάσος Αλευράς, σήμερα στο Κανάλι 1 (90.4 FM)
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Σχόλια

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΑΓΜΑΤΙ (ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ)ΕΙΠΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ :
    1. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    2. ΟΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ.
    3. ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΨΗΦΙΣΗ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΑΡΘΡΩΝ
    4. ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ.
    5. Ο ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ ΡΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.
    6. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.
    7. ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Ανώνυμος 13 Ιουλίου 2010 10:20 μ.μ.

    Και η Ν.Δ. δις νόμιμα εκλεγείσα κυβέρνηση ήταν. Γιατί λυσσάξατε όλοι να φύγει; Είσαι τόσο κολλημένος που πιστεύεις "ΠΑΣΟΚ να'ναι κι ό,τι να'ναι;";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ena aplos anegkefalos anvnymos pasokos ellhnas h albanos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.