Το κρέας..ψάρι

Ακολουθεί απόσπασμα της ενημέρωσης πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Δίνετε την αίσθηση ότι βαφτίζετε το κρέας, ψάρι. Μιλάτε συνέχεια για μεγάλες αλλαγές και ανατροπές. Το μόνο που έχουμε δει έως τώρα είναι μεγάλες περικοπές και από την άλλη, μια διοικητική διαχειριστική αστοχία στο να φέρετε μέτρα που θα ευνοήσουν τις επενδύσεις. Με ποια χρήματα, με ποιους πόρους θα υποβοηθήσετε αυτό το κοινωνικό δίχτυ προστασίας για το οποίο μιλάτε, αφής στιγμής το μόνο που κάνετε έως τώρα είναι να περικόπτετε και να μην φροντίζετε να αυγαταίνει η πίτα.
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Προφανώς, αυτή είναι μια προσωπική σας θεώρηση. Εμείς έχουμε διαφορετική άποψη. Εμείς, από την πρώτη στιγμή, προωθήσαμε μεγάλες αλλαγές στο ελληνικό Δημόσιο, όπου όπως όλοι γνωρίζουμε η παθογένεια περισσεύει. Αρκεί να διαβάσει κανείς την έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για να αντιληφθεί ότι αυτές οι τεράστιεςΤ σπατάλες και αυτό το κράτος διαφθοράς κάνει τεράστιο κακό στην ελληνική πραγματικότητα και έχει άμεση αντανάκλαση και στα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα των Ελλήνων πολιτών. Εμείς, τις αλλαγές που κάναμε, τις ξεκινήσαμε από το ελληνικό κράτος, από την αλλαγή του επιτελικού κράτους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Προχωρήσαμε σε ένα νέο, δικαιότερο φορολογικό σύστημα και διαμορφώσαμε ένα ασφαλιστικό σύστημα το οποίο ψηφίζεται αυτή την εβδομάδα. Άρα, το να μιλάμε για μεγάλες αλλαγές το δικαιούμαστε, αλλά κυρίως δίνουμε και τις προοπτικές για τα οφέλη που θα αποδώσουν αυτές οι αλλαγές στο μέλλον.
ΣΙΔΕΡΗΣ: Με συγχωρείτε, αυτά που είπατε είναι σωστά. Μόνο που αυτά εντάσσονται στις περικοπές. Το αναπτυξιακό σκέλος δεν έχουμε δει.

Σχόλιο:
Καλά τα είπε ο κ. Σιδέρης
Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν
Βαφτίζουν το κρέας ψάρι...
Απάντηση όμως δεν πήρε αν και επανήλθε με 2η ερώτηση.

Σχόλια