Την αλήθεια για τον σιδηρόδρομο την λένε οι εργαζόμενοι και όχι οι ξεπουλημένοι του ΔΝΤ


Από το Antinews.gr

Η κυβέρνηση αφού απαξίωσε τον ΟΣΕ, τον προορίζει για ξεπούλημα σε ντόπια και ξένα συμφέροντα, αδιαφορώντας ότι ο σιδηρόδρομος και η ακίνητη περιουσία του, που είναι τεράστια, ανήκει στον Ελληνικό Λαό. Φυσικά, πρώτα η κυβέρνηση φρόντισε να απαξιώσει τον ΟΣΕ και τους εργαζόμενους σ αυτόν, στα μάτια και στη συνείδηση των πολιτών, χρησιμοποιώντας τα κατευθυνόμενα και απόλυτα ελεγχόμενα από αυτήν ΜΜΕ, κάτι που αποτελεί πάγια τακτική της.
Δημοσιεύουμε το ενημερωτικό φυλλάδιο της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών ,που εδώ και λίγες μέρες μοιράζεται από το προσωπικό του ΟΣΕ στους επιβάτες.





citypress-gr

Σχόλια

  1. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ : ΑΜΕΣΗ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.