Eρήμην του ελληνικού λαού, ο Παπανδρέου ανατρέπει τον οικονομικό προγραμματισμό εκατομμυρίων Ελλήνων. Μειώνει τις συντάξεις και αυξάνει απότομα τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης. Είναι προφανές ποιό θα είναι το επόμενο "επεισόδιο" στο σήριαλ αυτό.
Η προσφορά προγραμμάτων παροχής σύνταξης και περίθαλψης από ιδιωτικές επιχειρήσεις, που τρίβουν βέβαια τα χέρια τους, γιατί τους ανοίγεται ξαφνικά μια τεράστια αγορά.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ:
1. Το θεσμικό πλαίσιο στην ιδιωτική ασφάλιση δεν κατοχυρώνει τα συμφέροντα του συνταξιοδοτούμενου πελάτη σε βάθος χρόνου, όπως είδαμε πρόσφατα με την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ αλλά και σε πολλές εταιρίες στην Αμερική. Εάν για οποιοδήποτε λόγο οι εταιρίες αυτές έχουν πρόβλημα, ο πελάτης-συνταξιούχος καταστρέφεται και μάλιστα στην πιο ευάλωτη φάση της ζωής του, που είναι η τρίτη ηλικία. Άρα μηδέν εις το "πηλήκιο".

2. Ποιός είναι ο λόγος να πληρώνουμε υποχρεωτικές εργοδοτικές εισφορές προς το κράτος, όταν αυτό δεν μπορεί να μας εξασφαλίσει ούτε τα ελάχιστα για την έστω ανεκτή επιβίωσή μας στα γεράματα; Ποιός μπορεί να ζήσει με 360 ευρώ το μήνα;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΘΕΙ.

Μόνο ένας ηλίθιος μπορεί να καταπιεί κάτι τέτοιο. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ.

Η κατάσταση είναι τραγελαφική, ο κόσμος είναι σε απόγνωση.

Δεν έλεγε ΤΕΤΟΙΑ πράγματα το προεκλογικό πρόγραμμα του Παπανδρέου.

Ο λαός ψηφίζει ένα πρωθυπουργό για να εφαρμόσει το προεκλογικό του πρόγραμμα.

Ο σημερινός Πρωθυπουργός της Ελλάδος κάνει τα εντελώς αντίθετα.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΘΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

Ο Παπανδρέου πρέπει να προκηρύξει ΑΜΕΣΑ εκλογές.

Εάν δεν το κάνει όλοι οι Έλληνες επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, έμποροι, βιοτέχνες θα γυρίσουν στο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Να δώ μετά που θα βρεθούν τα λεφτά να πληρωθούν οι Δημόσιοι Υπαλλήλοι.

Η καλοπιστία προς τον Παπανδρέου ήδη τελείωσε, μαζί με την υπομονή μας।

Εκλογές τώρα.

Σχόλια