Εκτός ΠΑΣΟΚ ο Τσοχατζόπουλος... και κάτι τρέχει στα γύφτικα.

Δεν έπεισε ο Τσοχατζόπουλος προφανώς την επιτροπή δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ. Κοινώς; Κύριε υπουργέ δεν μπορούμε να σας καλύψουμε γιατί θα γίνουμε ρεζίλι των σκυλιών. Θα σας ρίξουμε όμως στα μαλακά. Θα λέμε ότι δεν είστε υπουργός και μέλος της κυβέρνησης, ούτε καν βουλευτής, οπότε είστε ιδιώτης. Εμείς δεν μπορούμε να πούμε κάτι για... ιδιώτες.

IDIOTS. Και ο Τσοχατζόπουλος και ο Γιώργος τους και όλοι όσοι το ψήφισαν το κωλοΠΑΣΟΚ. Μας έκλεψαν, μας κατέστρεψαν και τώρα ζητάνε τα ρέστα. Τα blogs τους μόνο για το Βατοπέδι ξέρουν να λένε  και για το αν υπέγραψε ή όχι ο Ξυνίδης (ο γραμματέας ντε...) κάποιον αποχαρακτηρισμό μέρους λιμένα. Στα @@ μας πράγματι. Και ο Παπακωνσταντίνου υπέγραψε για την ανάθεση στην Siemens όταν ήταν στο Δ.Σ. του ΟΤΕ και τον έχουμε υπουργό οικονομικών. Ο Ξυνίδης θα μας ενοχλήσει για 10 μέτρα μπετόν, το έκανε δεν το έκανε;
Όταν λέγαμε ότι ο Τσοχατζόπουλος δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα πλούτη του, καθώς μπήκε πάμφτωχος στην πολιτική μας έλεγαν "δεξιούς". Ε είμαστε δεξιοί ΡΕ. Αλλά αυτοί οι δικοί σας είναι κλέφτες και εσείς κορόιδα που τους ψηφίζατε.
Ο Τσοχατζόπουλος παραλίγο να γίνει πρωθυπουργός!!! Φαντάζεστε; Ένας διεφθαρμένος να είναι πρωθυπουργός... Τώρα να μου πείτε που έχουν τον βλάκα είναι καλύτερο; Τέλος πάντων...
Κύριοι του ΠΑΣΟΚ, να το ξέρετε. Δεν θα έχετε καλό τέλος.
Ο κόσμος δεν θα σας ανεχτεί για πολύ. Καλώς ή κακώς (κυρίως κακώς) είστε κυβέρνηση. Η δουλέψτε και ξεχάστε αυτά που ξέρατε, ή να περιμένετε επανάσταση και δυστυχώς χυμένο αίμα. Τα "δεκεμβριανά" του 2008 θα είναι χαρούμενα γεγονότα μπροστά σε αυτά που έχουν να γίνουν αν δεν πήρατε το μάθημά σας... που δεν το πήρατε όπως φαίνεται...

Τα γιουχαρίσματα στον σωτήρα σας, τον ανεκδιήγητο κύριο "δεν χρωστάω σε κανέναν", που όπως φαίνεται χρωστάει σε όλους, ήταν μόνο η αρχή.

Σχόλια

  1. Τί εννοείς ένας τσοχατζόπουλος θα μπορούσε να είχε γίνει πρωθυπουργός;
    Εδώ θα μπορούσε να είχε συμβεί το ίδιο με τη Ντόρα και στο τσάκ τη σκαπουλάραμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπαινουν στην Πολιτικη τα αρπαζουνε..και μετα φευγουν...και μετα αυτο λεγεται ΚΑΘΑΡΣΗ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.