Αναζητούνται Παλληκάρια...

Γιάννης Αμοιρίδης : "Όποιος διαφωνεί και μετά την συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή, θεωρώ σαν παλληκάρι θα πρέπει να παραδώσει την έδρα του.."

Τελικά όποιος διαφωνεί, πρέπει να παραδίδει την έδρα του, ναι ή όχι;

Αναζητούνται παλληκάρια..
Δείτε το βίντεο

Σχόλια

  1. Δεν είμαι απόλυτος, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να ισχύσουν τρεις περιπτώσεις τουλάχιστον.
    1η Περίπτωση: Η κυβέρνηση με νομοσχέδιο υλοποιεί τις προεκλογικές της υποσχέσεις και βουλευτής του κυβερνόντος κόμματος διαφωνεί και καταψηφίζει το νομοσχέδιο. Ο Βουλευτής πρέπει να παραδόσει την έδρα του γιατί οι ψηφοφόροι του τον ψήφισαν για να στηρίξει και να υλοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις.
    2η Περίπτωση: Η κυβέρνηση με νομοσχέδιο δεν υλοποιεί τις προεκλογικές της υποσχέσεις και βουλευτής του κυβερνόντος κόμματος διαφωνεί και καταψηφίζει το νομοσχέδιο. Ο Βουλευτής δεν πρέπει να απραδόσει την έδρα του γιατί οι ψηφοφόροι του τον ψήφισαν για να στηρίξει και να υλοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις.
    Με τον τρόπο αυτό και θα καταργηθεί το θέμα κομματικής πειθαρχίας και οι βουλευτές θα είναι ελεύθεροι να ψηφίζουν για το καλό του τόπου.
    3η Περίπτωση: Όσον αφορά νομοσχέδια που μερικώς υλοποιούν ή δεν υλοποιούν προεκλογικές θέσεις κυβερνόντων κομμάτων, πρέπει να επαφίεται στην αξιοπρέπεια και τις αρχές του Βουλευτή, ο οποίος να περουσιάζει την άποχή του στα κομματικά όργανα και αυτά να κρίνουν αμερόληπτα.
    Ζητάω πολλά; Δεν νομίζω!
    Από Πειραιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ 11.51
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ.
    ΛΟΓΙΚΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.
    ΑΥΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΤΣΟΜΠΑΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.