Κακά μαντάτα…


 
Τα ψέματά τους είναι πια τόσα πολλά και τόσο μεγάλα, ώστε αφενός μεν τα ξεχνούν σύντομα και εκτίθενται στην κοινή γνώμη, αφετέρου δε υποχρεώνουν τους ίδιους τους ευρωπαίους να προβαίνουν σε διευκρινήσεις αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της αντίδρασης που έρχεται.
Διαβάσαμε αυτή την εβδομάδα ότι ο εκπρόσωπος του κ. Όλι Ρεν σε ανακοίνωσή του διευκρίνιζε ότι η Ε.Ε  ουδέποτε ζήτησε μείωση των συντάξεων στο μισό! Εξ’ αυτού συμπεραίνουμε ότι ο «λαοφιλής» κ. Λοβέρδος και οι συν αυτώ ηγεμονεύοντες του ελληνικού λαού απεργάζονται οι ίδιοι το σενάριο αυτό.
Πριν από λίγες μέρες ο κ. Στρος Καν είχε παραδεχτεί στον δημοσιογράφο κ. Ιγνατίου ότι αυτά τα μέτρα του εισηγήθηκαν, αυτά τα μέτρα υπέγραψε.
Στη δεύτερη περίπτωση οι εργολάβοι της ενημέρωσης – παραπληροφόρησης δια της κας Τρέμη λογόκριναν στον «αέρα» το θέμα. Έπαιξε πάντως στα blogs.
Βεβαίως δεν περιμένουμε οι «υπάλληλοι» της δημοσιογραφίας να καλύψουν εκτενώς κανένα από τα δύο θέματα.
Το σίγουρο πάντως είναι  πως όταν ο λαός αποφασίσει να πετάξει την πέτρα, τότε θα ανοίξουν πολλά κεφάλια. Όχι μόνο πολιτικών αλλά και «δημοσιογράφων» – διαχειριστών της πληροφορίας και των ειδήσεων.
Κύριοι κυβερνούντες, σας έχω κακά μαντάτα: εδώ και μέρες την πέτρα την κρατάμε στο χέρι….
Αιτωλός

Σχόλια

  1. Την κρατάμε την πέτρα αλλά καθισμένοι στους καναπέδες και βλέποντας ΜΟΥΝΤΙΑΛ. Γι΄αυτό και η κυβέρνηση οργιάζει παίρνοντας αντιλαϊκά μέτρα και λέγοντας δεκάδες ψέμματα. Δεν φοβάται σοβαρές αντιδράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.