Απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων: Θα τους αλλάξουν τα "φώτα" ;;

Από 12 Ιουλίου αρχίζει η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων.

Το περίεργο της υπόθεσης όπως βλέπετε και στις εικόνες είναι ότι, στο έντυπο που θα συμπληρωθεί και στο πεδίο διεύθυνση, ζητείται ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής του λογαριασμού της ΔΕΗ.
Μάλιστα σωστά διαβάσατε κωδικό του λογαριασμού της ΔΕΗ !!!!!
Λέτε να τους "αλλάξουν τα φώτα";; 
Αυτό και αν είναι άσχετο, εκ πρώτης όψεως γιατί κάτι άλλο επιδιώκουν να μάθουν μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ (πχ κατοχή ακινήτων, διαστάσεις κλπ) 

Διαβάστε και τις διευκρινίσεις που δίνουν επί του θέματος
"Προσοχή! Παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό της κατοικίας σας ασχέτως με το εάν αυτός είναι στο όνομά σας ή όχι.
Ο λόγος που ζητείται αυτός ο κωδικός, είναι γιατί με αυτόν τον τρόπο καταχωρίζεται αυτόματα η διεύθυνση κατοικίας σας και δεν χρειάζεται να την γράψετε εσείς."
Λες και είναι τόσο δύσκολο να γράψει κανείς τα στοιχεία της διεύθυνσής του σωστά 

Για περισσότερες πληροφορίες, ενημέρωση και οδηγίες συμπλήρωσης των εντύπων  ΕΔΩ

Οι προθεσμίες απογραφής φαίνονται πιο κάτω:

Αν ΑΦΜ λήγει σε Πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας έως:
1 Δευ. 12 Ιουλίου
2 Τρι. 13 Ιουλίου
3 Τετ. 14 Ιουλίου
4 Πεμ. 15 Ιουλίου
5 Παρ. 16 Ιουλίου
6 Δευ. 19 Ιουλίου
7 Τρι. 20 Ιουλίου
8 Τετ. 21 Ιουλίου
9 Πεμ. 22 Ιουλίου
0 Παρ. 23 Ιουλίου

Σχόλια

  1. Δεν καταλαβαινω τι ζορι τραβας με την απογραφη και ποιο ειναι το προβλημα σου με το τι ψαχνουν να βρουν, εκτος και εισαι δημοσιος υπαλληλος και εχεις να κρυψεις καμιά λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.