Επίσκεψη Μιχάλη Γιαννάκη στις εγκαταστάσεις του ΔΕΣΜΗΕ

                                                                                      Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Βοιωτίας, κύριος Μιχάλης Γιαννάκης, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΔΕΣΜΗΕ στον Άγιο Στέφανο, συνοδευόμενος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας κύριο Αντωνόπουλο. Μετά την σύσκεψη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον Διευθυντή Λειτουργίας, ο Μιχάλης Γιαννάκης συνομίλησε με τους εργαζόμενους του ΔΕΣΜΗΕ ΑΕ και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΔΕΣΜΗΕ επιτελούν, ειδικά αυτές τις μέρες του καύσωνα, ένα πολύτιμο έργο για την καλή και ασφαλή λειτουργία του συστήματος σε καθεστώς αυξημένης ζήτησης.
Συγχαίρω, ειλικρινά, το υψηλής κατάρτισης προσωπικό της εταιρίας για τον επαγγελματισμό που επιδεικνύει.
Από την μεριά μας όμως, ως Πολιτεία, οφείλουμε να πράξουμε τα αναγκαία ώστε να εξασφαλίσουμε την σταθερότητα του συστήματος για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών στους Έλληνες πολίτες.
Σε αυτή την κατεύθυνση, η κυβέρνηση οφείλει να προωθήσει την ενίσχυση του δικτύου της Πελοποννήσου και να συνδεθεί με τον βασικό κορμό του συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας ώστε αφενός να αποφευχθούν προβλήματα τροφοδοσίας των καταναλωτών και αφετέρου να διασφαλιστεί η ευστάθεια του συστήματος.
Αλλά οφείλει ταυτόχρονα να υλοποιήσει με ταχύτητα και διαφάνεια όλα τα εκσυγχρονιστικά προγράμματα του ΔΕΣΜΗΕ, για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της αγοράς ενέργειας και την σταθερότητα του συστήματος».

Σχόλια