Έλληνες! Περνάτε καλά... απλά δεν το έχετε καταλάβει!

Δείτε στο άρθρο που ακολουθεί σε ποιο σημείο παραπληροφόρησης μπορούν να φτάσουν οι άνθρωποι. Βέβαια δεν μας παραξενεύει καθόλου ότι προκειμένου να βάλουν χέρι στα 40 δις από το πακέτο στήριξης που προορίζονται για τις Τράπεζες δεν έχουν πρόβλημα να ξεπεράσουν και τις προβλέψεις του ΠΑΣΟΚ για την πορεία της οικονομίας.

Δεν έχουν πρόβλημα να εμφανίσουν το ΓΑΠ ως μάγο που θα ρίξει το έλλειμμα ακόμα πιο κάτω από το στόχο που έβαλε το ΔΝΤ... και δεν φτάνει μόνο αυτό:

Λένε ότι ο ΓΑΠ θα τα φέρει όλα τούμπα και από πρόβλεψη για ύφεση -2,8%
θα μας φέρει ανάπτυξη και ευημερία +0,8%!!!

Ωραία ρε φωστήρες... αφού είναι έτσι δεν του λέτε να μην μηδενίσει το έλλειμμα από φέτος και αντ΄αυτού να δώσει μερικά ευρώ σε μερικούς συνανθρώπους σας που πρέπει να τη βγάζουν με 500 ευρώ το μήνα;

Ή ακόμα καλύτερα δεν λέτε: Αυτά δείχνουν οι αναλύσεις μας και αν πέσουμε έξω θα δώσουμε από 1000 ευρώ σε 1000 οικογένειες που πεινάνε!

Να δούμε τότε πόσο μάγκες είστε και πόσο βάση έχουν οι αναλύσεις σας...

Γιατί χωρίς συνέπειες μπορώ να κάνω και γω τον τσάμπα μάγκα και να κάνω αναλύσεις και να λέω ότι η ανεργία θα πάει στο 15%, το έλλειμμα θα μείνει στο 12% και το ΑΕΠ θα μειωθεί 5%...
ποιος θα θυμάται του χρόνου τι είπα;

Θαυμάστε αξιόπιστες αναλύσεις... και επειδή η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ξέχασε να βάλει τον αρθρογράφο, θα τον προσθέσω εγώ:

Κάτω από το 8,1% το έλλειμμα για το 2010, εκτιμά η Alpha Bank
Του Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Τα στοιχεία για την υλοποίηση του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής της ελληνικής οικονομίας στο πρώτο 5μηνο του 2010 δείχνουν ότι η μείωση του ελλείμματος της γενικής κυβέρνησης το 2010 θα είναι πράγματι (ΣΣ. Τι "πράγματι" βρε γελοίοι;... ούτε ο Παπακωνσταντίνου δεν τα λέει αυτά που λέτε) σε επίπεδα πολύ χαμηλότερα από το 8,1% του ΑΕΠ που προβλέπει η Συμφωνία Δημοσιονομικής Προσαρμογής και Μεταρρυθμίσεων (ΣΔΠ&Μ) της Ελληνικής Κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), το ΔΝΤ και την ΕΚΤ, σύμφωνα με τους οικονομικούς αναλυτές της Alpha Bank.
Η Alpha Bank εκτιμά επίσης ότι τα στοιχεία για την αύξηση του ΑΕΠ στο 1ο 3μηνο.’10 και γενικότερα τα στοιχεία της οικονομικής συγκυρίας σηματοδοτούν τώρα ότι η πτώση του πραγματικού ΑΕΠ το 2010 θα είναι πολύ χαμηλότερη από το -4% που προβλέπει η ΣΔΠ&Μ.
Επιπλέον, τα στοιχεία για την εξέλιξη του πληθωρισμού το 2010 δεν αφήνουν τώρα καμιά αμφιβολία ότι ο πληθωρισμός με βάση το ΔΤΚ θα υπερβεί το 4,5% κατά μέσο όρο το 2010, με την αύξηση του αποπληθωριστή του ΑΕΠ να εκτιμάται στο 3,8% (1ο 3μηνο.’10: 3,1%), έναντι 1,9% και 1,2% αντίστοιχα που προέβλεπε η ΣΔΠ&Μ. Επομένως, η αύξηση του ονομαστικού ΑΕΠ θα διαμορφωθεί περί το 0,8% το 2010, έναντι -2,8% που προβλέπει η ΣΔΠ&Μ, αναφέρει η Alpha Bank.
Βρε άντε γαμ... πρωί πρωί που λέει και ο Πάγκαλος
 

Σχόλια

  1. Και εγώ θα γίνω αστροναύτης.
    Άσε μας ρε Γιωργάκη Παπκωνσταντίνου με τις σάχλες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.