Λάρισα: Οι θέσεις του νομάρχη για την αιρετή περιφέρεια

Τις θέσεις του για την αιρετή περιφέρεια, το πρόγραμμα «Καλλικράτης», αλλά και το έργο που επιτέλεσε η Νομαρχία Λάρισας θα παρουσιάσει ο νομάρχης Λάρισας, Λουκάς Κατσαρός, σε πολιτική εκδήλωση – ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 23 Ιουνίου στις 8:30 η ώρα το βράδυ στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.
Το θέμα της εκδήλωσης είναι: «Από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση στην αιρετή Περιφέρεια».
Στην εκδήλωση που θα λάβει χαρακτήρα πολιτικής συγκέντρωσης ο νομάρχης Λάρισας θα αναφερθεί κατ’ αρχάς στο έργο που επιτελέσθηκε από τη σημερινή Νομαρχιακή Αρχή κατά τη διάρκεια της οκταετίας 2003-2010 κατά την οποία είχε την ευθύνη για τις υποθέσεις και τα προβλήματα του νομού.
Θα γίνει ειδική προβολή μέσα από την οποία θα παρουσιαστεί ένα μεγάλο έργο που έγινε στους τομείς των υποδομών, των οδικών έργων, της σχολικής στέγης, στον αγροτικό τομέα, καθώς και για τις δράσεις της Νομαρχίας όλο αυτό το διάστημα.
Σ την ομιλία του ο νομάρχης θα αναφερθεί ακόμη στις προοπτικές που διανοίγονται για τη Θεσσαλία, μέσα στο νέο τοπίο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης που καθιερώνεται με το Πρόγραμμα «Καλλικράτης».
Θα αναπτύξει τα μεγάλα ζητήματα και προβλήματα του θεσσαλικού χώρου, ενώ αναμένεται να τοποθετηθεί και για το ίδιο το Πρόγραμμα «Καλλικράτης» και το περιεχόμενο του.
Στην εκδήλωση θα κληθούν να παραστούν όλοι οι βουλευτές του νομού, δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων του νομού αλλά και όλοι οι πολίτες που ενδιαφέρονται για το μέλλον της Θεσσαλίας μέσα στη νέα κατάσταση που θα διαμορφώσουν οι εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου.

http://www.naftemporiki.gr/localnews/story.asp?id=1831205

Σχόλια