Σε 5 λεπτά ΘΑ "τα δείτε" ΟΛΑ.

Ακούστε και απολαύστε αρχές οικονομίας ...και τις απόψεις Μίμη Ανδρουλάκη- Nίκου Παπανδρεου για τα πανεπιστήμια. (FLASH RADIO 28/11/08).
Σε 5 λεπτά ΘΑ "τα δείτε" ΟΛΑ.
Αρχές Οικονομίας και πως να μην "Φαλιρίσετε" πλήρως:
- Να τρώτε το ίδιο φαγητό 3-4 ημέρες
- Να μην πετάτε τίποτα..
- Να κόβετε ξύλα στο δάσος..
- Να μην έχετε πιστωτική κάρτα.
Θα μάθετε τα 4 "πράγματα" που έχουν οι Αμερικάνοι και ελέγχουν τον κόσμο..
Θα ενημερωθείτε για τις απόψεις των 2 για τα πανεπιστήμια:
Ο κρατισμός στα πανεπιστήμια μου φαίνεται άκρα συντηρητική έννοια, το να είναι δημόσιος υπάλληλος ένας καθηγητής πανεπιστημίου. μου θυμίζει συντηρητικό σύστημα, λέει ο Ν. Παπανδρέου.
Θα μάθετε και τι είναι αρκτικώνυμο.... (στο  5:20 του Video)
Είναι τραγωδία, τα λεγόμενα κρατικά πανεπιστήμια,
λέει ο Μίμης, είναι δεινόσαυροι κρατικίστικοι γραφειοκρατικοί φορείς, ελεγχόμενοι από μηχανισμούς συντεχνίες που δεν παράγουν τίποτα και που θέλουν να παραμείνει ένα "status quo".
To ΠΑΣΟΚ λέει ο Ανδρουλάκης, έχει τεράστια ευθύνη για τα πανεπιστήμια !!!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.