Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΦΩΚΙΔΑΣ 13 Ιούνιος 2010

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Φωκίδας και Αντιπροσώπων για το 8ο Τακτικό Συνέδριο των Νέων στον νομό μας. Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Βαρκούτας Ιωάννης και σύνεδροι οι: Καραπατούχας Γεώργιος και Σωτηρόπουλος Γεώργιος μαζί με τον πρόεδρο Ν.Ε.
Την Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Ιουνίου θα διεξαχθεί το 8ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στον Νομό Φωκίδας και συγκεκριμμένα στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ στην Άμφισσα. Την έναρξη του Συνεδρίου θα κηρύξει ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς στις 19.30 την Παρασκευή.
Σαν Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Φωκίδας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον Πρόεδρο του κόμματος, όσο και τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο όπου μας τίμησαν με την επιλογή τους για την διεξαγωγή του Συνεδρίου στον τόπο μας.
Θέλοντας να απευθυνθούμε στους νέους του Νομού μας, τους καλούμε να συμμετάσχουν σ' αυτήν τη γιορτή της Ν.Δ. & της ΟΝΝΕΔ.ενδυναμώνοντας την αναγέννηση της Οργάνωσης στον νομό μας ύστερα από μια μακρά χρονική περίοδο απουσίας-ανυπαρξίας.

Σχόλια