Αποκλεισμένο το λιμάνι του Πειραιά από 102 μηχανότρατες και γρι-γρι


Αποκλεισμένο είναι το λιμάνι του Πειραιά από 102 μηχανότρατες και γρι-γρι, οι ιδιοκτήτες των οποίων διαμαρτύρονται για την εφαρμογή κοινοτικής οδηγίας με αυστηρότερους κανόνες για το ψάρεμα με μηχανότρατες. Εξαιτίας του αποκλεισμού δεν απέπλευσαν το "Speed Runner 4" για Σέριφο - Σίφνο - Μήλο και το "Νήσος Μύκονος" για Σύρο - Μύκονο - Αγιο Κήρυκο - Καρλόβασι - Βαθύ, αλλά και δύο κρουαζιερόπλοια, τα "Victoria" με 2.146 επιβάτες και "Sapphire" με 316 επιβάτες. Στο μεταξύ, στο λιμάνι αναμένονται να καταπλεύσουν αλλά και να αποπλεύσουν πλοία και κρουαζιερόπλοια. Επίσης, ψαροκάικα έχουν αποκλείσει και τα λιμάνια του Βόλου, της Καβάλας και της ανατολικής εισόδου Θεσσαλονίκης.
Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Σχόλια

  1. Μπλέξαμε με τι μηχανότρατες! Κάτω τα χέρια από το Ιερό "Νήσος Μύκονος"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.