Πεταλωτής: O κ. Χριστοφοράκος, ήταν ένας απλός πολίτης.. Είναι δύο τελείως διαφορετικά θέματα.

ΠΙΤΤΑΡΑΣ: Επειδή λέτε ότι θέλετε να αποκαλυφθεί η αλήθεια και αυτό προφανώς θέλει και ο κόσμος από εσάς, πώς σας φαίνεται που ένα πρώην πολιτικό πρόσωπο, πηγαίνει μέσα στη Βουλή, ανεβαίνει στο βήμα, παραδέχεται ότι έχει πάρει μίζα και ανενόχλητος παίρνει το πρώτο αεροπλάνο και φεύγει στο εξωτερικό;
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Αυτή είναι μια αίσθηση περί δικαίου, η οποία υπάρχει και περιρρέει αυτές τις ημέρες. Από εκεί και πέρα, όμως, σας εξήγησα ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο το οποίο είναι παρωχημένο, είναι άδικο, και πολλές φορές υποθάλπει την ατιμωρησία. Το σημαντικό είναι ότι εμείς αυτό το πλαίσιο το αλλάζουμε. Εμείς είμαστε που σε λίγο θα φέρουμε στη Βουλή νομοσχέδιο για την τροποποίηση των διατάξεων του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Και φυσικά είπαμε -το δήλωσα και προηγουμένως και έχει δηλωθεί σε όλα τα επίπεδα- ότι θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια έτσι ώστε από εδώ και πέρα, κάποιος που ομολογεί ότι χρηματίστηκε να μη φεύγει ατιμώρητος. Υπάρχουν όπλα στο νομικό οπλοστάσιο του κράτους και της Βουλής, που πιστεύω ότι θα αξιολογηθούν και θα αξιοποιηθούν.
ΠΙΤΤΑΡΑΣ: Ναι, αλλά πρόκειται για το δεύτερο πρόσωπο που συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Θυμάστε την περίπτωση Χριστοφοράκου.
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Στην περίπτωση Χριστοφοράκου υπάρχουν ευθύνες όπου, ενώ ομολόγησε -και δεν ήταν πολιτικό πρόσωπο ο κ. Χριστοφοράκος, ήταν ένας απλός πολίτης- αντί να περιοριστεί τουλάχιστον η ελευθερία του, αφέθηκε και μάλιστα με πολλές υπόνοιες εμπλοκής της προηγούμενης κυβέρνησης, να φύγει στο εξωτερικό και μετά προσπαθούσαμε να τον φέρουμε πίσω. Είναι δύο τελείως διαφορετικά θέματα.
Σχόλιο:
Τι μας λέτε τώρα κ. Πεταλωτή;
O κ. Χριστοφοράκος δεν ήταν πολιτικό πρόσωπο, ήταν ένας απλός πολίτης.. Είναι δύο τελείως διαφορετικά θέματα...
Γιατί ο Μαντέλης τι είναι; Είναι πολιτικό πρόσωπο; 
Από πότε ΞΑΝΑΓΙΝΕ;
Από πότε "ξαναβαφτίστηκε" πολιτικός;
Για να καταλάβουμε δηλαδή και να μην τρελαθούμε...
'Eνα πρώην πολιτικό πρόσωπο, πηγαίνει μέσα στη Βουλή, ανεβαίνει στο βήμα, παραδέχεται ότι έχει πάρει μίζα και ανενόχλητος παίρνει το πρώτο αεροπλάνο και φεύγει στο εξωτερικό;
Και τι μας λέτε : Σε λίγο θα φέρουμε στη Βουλή νομοσχέδιο... θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια έτσι ώστε από εδώ και πέρα, κάποιος που ομολογεί ότι χρηματίστηκε να μη φεύγει ατιμώρητος.
Τώρα είναι αργά κ. Πεταλωτή το πουλί πέταξε 

Σχόλια