Jim Rickard: H Eλλάδα έχει ένα "Μυστικό Όπλο"..

Δείτε τι λέει ο Jim (James) Rickard στην Helen Skopis.
Ο Jim Rickard είναι Διευθυντικό στέλεχος για Πληροροφορίες Αγοράς (Market Intelligence) της Market Intelligence at Omnis, Inc.
Στην ερώτηση για το αν η κρίση στην Ελλάδα είναι διαχειρίσιμη (4:15 του Video) απαντά ΝΑΙ, λέγοντας ότι η Ελλάδα έχει ένα "Μυστικό Όπλο".
Έχει  πάνω 100 τόνους χρυσού και θα μπορούσε να εκδώσει 7ετη ομόλογα με 3-4 % στην Κίνα και στην συνέχεια σαν ανταποδοτική κίνηση, η Κίνα θα μπορούσε να αγοράσει 10 τόνους χρυσού από την Ελλάδα σε πολύ καλή τιμή....
Επίσης η Ελλάδα θα πρέπει να επιδιώξει νέες θέσεις εργασίας, μείωση φόρων, απλοποίηση διαδικασιών για προσέλκυση επενδύσεων και αξιοποίηση των υποδομών της.

Σχόλια

  1. και που ειναι αυτος ο χρυσος αραγε ? και το κυριωτερο αν ειναι ΠΟΙΟΣ θα τα διαχειριεστει και με ΠΟΙΟ τροπο? Η μηπως ταχουν πουλησει ηδη στο Σορος και στη παρεουλα του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δλδ ξεπουλάμε όσο όσο ε? βρε δε πάτε να $#%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο χρυσος ανερχεται περιπου στους 112 τονους.
    Η συνολικη του αξια με τις τρεχουσες τιμες ειναι 3.5 δις Ευρω
    Χρειαζομαστε πολυ παραπανω ποσοτητες για να λεμε οτι κανουμε κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.