Στρος Καν. Η ελληνική κυβέρνηση έφτιαξε τα μέτρα.


Χθες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ο γνωστός ανταποκριτής από την Ουάσινγκτον κ. Μιχάλης Ιγνατίου, μετέδωσε την είδηση ότι στο περιθώριο μιας συνέντευξης που πήρε από τον διευθυντή του ΔΝΤ κ. Στρος Καν, ο τελευταίος του είπε ότι το μνημόνιο συνεργασίας (δηλαδή η συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και ΔΝΤ), το συνέταξε μόνη της η ελληνική κυβέρνηση και το παρουσίασε στο ΔΝΤ.
Εμείς λέμε, πως αν αυτό αληθεύει τότε η ελληνική κυβέρνηση και ο κ. Παπανδρέου προσωπικά, ο οποίος άλλα είπε μέσα στη Βουλή, είναι πολλαπλά εκτεθειμένοι απέναντι στον ελληνικό λαό, ο οποίος δικαιούται να γνωρίζει ποιος.....
ακριβώς είναι ο εμπνευστής αυτών των σκληρών μέτρων που υποτίθεται ότι τάχα μας τα επέβαλε το ΔΝΤ. Ο κ. Στρος Καν ανέφερε μάλιστα και δύο ελληνικά ονόματα που είναι οι συντάκτες της συμφωνίας.
Αυτό είναι ένα θέμα ζωτικής πολιτικής σημασίας και πρέπει να ξεκαθαρίσει αμέσως για να μάθουμε ποιος λέει αλήθεια. Το ΔΝΤ ή η ελληνική κυβέρνηση; 
Αν θέλετε την δική μας αίσθηση, το ΔΝΤ λέει την αλήθεια.
Θα πρέπει λοιπόν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά και τα άλλα κόμματα (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ) να πιέσουν ώστε να αποκαλυφθεί η πλήρης αλήθεια.
Δεν μπορεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να αποφεύγει το πολιτικό κόστος εξαπατώντας το λαό και ταυτόχρονα να παίρνει και λευκές επιταγές από τη Βουλή ο κ. Παπακωνσταντίνου, ότι δήθεν τις απαιτεί το ΔΝΤ.
Επιτέλους ήρθε η ώρα της αλήθειας.
Όχι άλλη κοροϊδία.  

ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σχόλια