Μάριος Θ. Ξηρομερίτης : Στήριξη στον υποψήφιο Πρόεδρο κ. Γ. Αδαμούλη


Θα ήθελα δημόσια να καταθέσω την άποψή μου για τις εκλογές των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων όχι από την αυτοδιοικητική ανάγκη να πάρω θέση και να τοποθετηθώ δημοκρατικά αλλά για να τονίσω τα εξής:
Το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από αξιόλογα στελέχη, ανθρώπους που χαίρουν κοινωνικής εκτίμησης, φίλους που μπορούν να διαχειριστούν τον πλουραλισμό που αντανακλούν στην κοινωνία μας είναι το μέγιστο όφελος αυτής της διαδικασίας.
Θα ήθελα ακριβώς για το λόγο ότι εκτιμώ απεριόριστα όλους τους υποψηφίους και τυγχάνει να είμαι φίλος από παλιά με όλους να πάρω θέση και όχι να κρύβομαι πίσω από ένα χτύπημα στην πλάτη που να αφήνει δήθεν υποσχέσεις.
Υπήρξα ειλικρινής και αληθινός σε ολόκληρη την αυτοδιοικητική μου πορεία και πιστεύω ότι αυτό θα εκτιμηθεί δεόντως και από τους υποψηφίους που δεν θα μπορέσω να στηρίξω σε αυτόν τον αγώνα τους.
Θα στηρίξω με την ψήφο μου τον υποψήφιο για την Προεδρία κ. Γιώργο Αδαμούλη γιατί μας συνδέει μια κοινωνική συμπόρευση δεκαετιών, τον εκτιμώ ως δυναμική πολιτική παρουσία που μπορεί να εκφράσει την αλήθεια, χωρίς βαρίδια και αγκυλώσεις όπως έκανε μέχρι τώρα στην πορεία του επιτυχημένου βίου του (οικογενειακού και επαγγελματικού).
Θαρρώ πως μια σελίδα της ιστορίας αλλάζει για την πατρίδα μας και το ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΕΟ πρέπει να εκφραστεί και να πραγματωθεί.
Η συμμετοχική δημοκρατία είναι το ζητούμενο και η επόμενη μέρα να μας βρει πιο ώριμους και ικανούς για ρήξεις με το παρελθόν!

Μάριος Θ. Ξηρομερίτης
Χειρουργός Ουρολόγος
Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας

Σχόλια

  1. ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΑΣ ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.