Δεν μας παρατάτε ρε Ελβετοί... Εσείς και τα Ρολόγια σας.

«Η οργή των Ελλήνων έχει ως αποδέκτη κυρίως τους πολιτικούς τους», επισημαίνει η ελβετική εφημερίδα Neue Zürcher Zeitung και εξηγεί ότι η απαιτούμενη σύμπνοια μεταξύ των μεγάλων κομμάτων δεν φαίνεται στον ορίζοντα. «Σκανδαλώδης είναι η στάση της αντιπολιτευόμενης Νέας Δημοκρατίας. Ειδικά αυτό το κόμμα, το οποίο φέρει μεγαλύτερη ευθύνη από το ΠΑΣΟΚ για την παρούσα αρνητική κατάσταση, απορρίπτει το κυβερνητικό πακέτο εξυγίανσης. Εάν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμμείνει στη ανεύθυνη στάση του, θα είναι υπεύθυνο για το ναυάγιο της απολύτως αναγκαίας πολιτικής σύμπνοιας. Χωρίς την ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα συναίνεση μεταξύ των δύο κομμάτων θα δυσκολευθεί πιθανόν ο πρωθυπουργός Παπανδρέου να εφαρμόσει με επιτυχία τα μέτρα λιτότητας», παρατηρεί μεταξύ άλλων η εφημερίδα.

Deutsche Welle

Σχόλιο: 
Άρχισαν οι έξωθεν "πιέσεις" προς την Ν.Δ
Δεν μας παρατάτε ρε Ελβετοί...
Εσείς και τα Ρολόγια σας.

Σχόλια

  1. ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ "ΜΗΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΘΕΥΕΛΛΕΣ";

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ "ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ";

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ "ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΕΙ";

    ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ, ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΕΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΥΣΕΣ (ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ) ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΑΖΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ "ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ" ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

    ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ, ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟ ΜΠΑΜΠΑ.

    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΥ.

    ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.