Λέσχη Απατεώνων

Ο εκπρόσωπος της Λέσχης (αριστερά) και τα κορόιδα
Είναι η γνωστή, πανίσχυρη λέσχη. Ο “φόβος και ο τρόμος” του πλανήτη. Το άλλοθι του φοβισμένου ραγιά για να μην αγωνιστεί.
Γιατί αυτός είναι ο ρόλος του πανίσχυρου μπαμπούλα όπως και κάθε μπαμπούλα. Να σπείρει τον τρόμο και την ηττοπάθεια στις καρδιές των ανθρώπων ώστε να ΗΤΤΗΘΟΥΝ χωρίς καν να αγωνιστούν. Αυτή είναι και η μεγάλη τους νίκη.
Γι΄αυτό και σ’ αυτή την χώρα καλλιεργήθηκαν οι φοβίες με τέτοια ένταση. Πάντα οι κατατρεγμένοι από τους δυνάστες του πλανήτη, βάλε μέσα και λίγο μεσσιανισμό (οι σωτήρες που θα έρθουν από το υπερπέραν για να σώσουν τους καλούς Έλληνες) και ο σκοπός επετεύχθει.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την γνωστή, πανίσχυρη λέσχη, που όλοι ανακαλύπτουν τον “ύποπτο ρόλο” και την παντοδυναμία της. Υπερφυσικός φόβος που γίνεται μοιρολατρεία και όλοι απλώς καθόμαστε και διαπιστώνουμε.
Ε λοιπόν, ΤΕΛΟΣ. Ήρθε η στιγμή να σταματήσουν οι παραφιλολογίες και να δούμε την πραγματικότητα (αλλά και τις ευθύνες μας) κατάματα.
Αυτή η περιβόητη λέσχη δεν είναι τίποτε άλλο από μια λέσχη ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ. Μία λέσχη λαμογιών που βρίσκει κάτι κράτη όπου επικρατούν οι τεμπέληδες (όπως το Ελλαδιστάν) για να κάνουν τις απάτες τους.
Θυμάστε την περιβόητη ταινία με τον Κωνσταντάρα και τον Τζαννετάκο; Ο τρελλός τα έχει 400;
Ήταν λοιπόν το λαμόγιο που παρουσιαζόταν ως “Λόρδος” και τα κορόιδα που τον αποθέωναν (και τον τάιζαν).
Όπου λόρδος βάλτε την Λέσχη και τα κορόιδα είναι οι Έλληνες πολιτικάντηδες που συνωστίζονται να πάρουν την ευλογία, γεμίζοντας με μίζες και έργα τους εκλεκτούς επιτετραμένους του λόρδου.
Σήμερα λοιπόν, θα σας αποκαλύψουμε πως ακριβώς δουλεύει αυτή η περιβόητη “Λέσχη” στην Ελλάδα. Με χαρακτηριστικό παράδειγμα την υπόθεση Siemens. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

olympiada

Σχόλια