Γρ. Πρεζεράκος: "Είναι στο χέρι όλων μας η πολιτική ανάταση της Νέας Δημοκρατίας"

Λάρισα 28 Μαΐου 2010


«Είναι στο χέρι όλων μας η πολιτική ανάταση της
Νέας Δημοκρατίας και κατ’ επέκταση της Ελλάδας»

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες της Νέας Δημοκρατίας, έχω την πεποίθηση πως η αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στη χώρα μας μπορεί να επέλθει με την ενεργοποίηση των πολιτών μέσα από το κόμμα. Εκτιμώ πως είναι καθήκον, όπως και δικαίωμα, κάθε Νεοδημοκράτισας και κάθε Νεοδημοκράτη να συμμετάσχει στις εσωκομματικές διαδικασίες, εάν επιθυμεί να υπάρξει ανατροπή του αρνητικού πολιτικού κλίματος. Επιθυμώ και ελπίζω τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας να συμμετάσχουν μαζικά σ’ αυτές τις εκλογές, γιατί είναι στο χέρι όλων μας η πολιτική ανάταση της Νέας Δημοκρατίας και κατ’ επέκταση της Ελλάδας.

Συνεκτιμώντας και συνεξετάζοντας τις δυσκολίες τις οποίες διέρχεται αυτό το χρονικό διάστημα η Νέα Δημοκρατία, καθώς και τη σοβαρότατη προσπάθεια η οποία γίνεται για την ανασυγκρότηση του κόμματος, θεωρώ τον εαυτό μου υποχρεωμένο να συμμετάσχει σ’ αυτή την προσπάθεια. Εξάλλου η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού, που στοχεύει στην ευημερία του πολίτη. Γι’ αυτό και δεν μπορώ να φανταστώ να επιτυγχάνονται οι στόχοι της, χωρίς τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, στην οποία και εγώ ανήκω ως ένας πολίτης με διάθεση προσφοράς.

Οραματίζομαι μία σύγχρονη λειτουργία του κόμματος ως ένας κοινωνικοπολιτικός οργανισμός, που θα σχεδιάζει και θα βοηθά στην υλοποίηση ενός επιτυχημένου κυβερνητικού προγράμματος. Το κόμμα πρέπει να ξοδεύει πολύ από το δυναμικό του, προκειμένου να αφουγκράζεται την κοινωνία, να αναλύει τις παραμέτρους και να θέτει στόχους, οι οποίοι θα είναι σύγχρονοι και εφικτοί.

Σχετικά με τις τρέχουσες εκλογές επιθυμία μου είναι να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του κόμματός μας στις κάλπες, διότι αυτό θα έρχεται ως συνέχεια και θα επιβεβαιώσει την ξεκάθαρη εντολή για αλλαγή που δόθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στις εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου μας.

Είμαι μέλος ενός κόμματος που σύμφωνα με την πολιτική του θεωρία εκφράζει τη λαϊκή δεξιά. Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ζητώ από εσάς, φίλες και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, να με τιμήσετε με την ψήφο σας, ώστε να δώσω δυνατός τη μάχη για ξανακάνουμε όλοι μαζί τη Νέα Δημοκρατία εκφραστή της κοινωνίας αλλά και την πιο αξιόπιστη πολιτική λύση.

Γρηγόρης Πρεζεράκος
Υποψήφιος ΝΟΔΕ ΝΔ Ν.Λάρισας

Σχόλια