Το εμετικό "παιχνίδι" του Καψή

Είναι τρομερό και παράλληλα εμετικό το παιχνίδι του Καψή μπροστά στα μάτια του Ελληνικού λαού.Λέει και ξαναλέει πως ο Λοβέρδος δίνει τρομερή μάχη για το ασφαλιστικό για να μπορέσει να βοηθήσει τους εργαζομένους.Στην πραγματικότητα έχει δεμένα τα χέρια του ο Λοβέρδος. Έτσι μας τρομάζουν με προσχέδια "ασφαλιστικού" και έπειτα θα μας παρουσιάσουν ένα ελαφρώς καλύτερο "ασφαλιστικό" και εμείς θα πούμε "ααα τι καλός που είναι ο Λοβέρδος μας βοήθησε".

Με απλά λόγια θέλουν να μας πουν πως η...
Κυβέρνηση προσπαθεί και δίνει μάχη (ενώ όλοι ξέρουμε πως πλέον έχει μπει το ΔΝΤ και έχουν δέσει τα χέρια των πολιτικών) και έτσι όταν μας ανακοινώσουν το νέο ασφαλιστικό αντί να αντιδράσουμε θα τους πούμε ευχαριστώ.

το κείμενο από το τρωκτικό

Διαβάστε περισσότερα: http://www.enimerwsi.com/2010/05/blog-post_7328.html#ixzz0ovB88Ogh

Σχόλια

  1. Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι διαπλεκόμενοι με την πολιτική εξουσία και με τους επιχειρηματίες αφεντικά τους. Ο Καψής είναι η κορωνίδα της πρόκλησης αλλά και άλλοι. Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.